Nutra BioGenesis, Methyl Factors, Метилкобаламін B12, 60 мл

Код: 36304
Фото товару Nutra BioGenesis, Methyl Factors, Метилкобаламін B12, 60 мл
Фото складу Nutra BioGenesis, Methyl Factors, Метилкобаламін B12, 60 мл
Фото використання Nutra BioGenesis, Methyl Factors, Метилкобаламін B12, 60 мл
Основне фото товара Nutra BioGenesis, Methyl Factors, Метилкобаламін B12, 60 мл
2029 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Деякі вчені вважають, що певні неврологічні та психічні проблеми частково спричинені проблемою з активністю метилювання. Метилювання це процес, під час якого ваше тіло перетворює ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Nutra BioGenesis Метилкобаламін B12 60 мл

Nutra BioGenesis, Methyl Factors, Метилкобаламін B12, 60 мл

Опис

Деякі вчені вважають, що певні неврологічні та психічні проблеми частково спричинені проблемою з активністю метилювання. Метилювання — це процес, під час якого ваше тіло перетворює одну речовину в іншу, щоб її можна було детоксикувати та вивести з організму. Якщо активність метилювання у вашому організмі не на належному рівні, у вас може виникнути високий рівень гомоцистеїну; гомоцистеїн - це небілкова амінокислота, яка може бути токсичною для вашого організму у великих кількостях. Перевантаження рівнів гомоцистеїну також може сприяти зміцненню артерій.

Дефіцит вітаміну B6, вітаміну B12 і фолієвої кислоти може призвести до низької активності метилювання, що призводить до високого рівня гомоцистеїну. Вважається, що багато людей з психічними захворюваннями не можуть належним чином переробляти ці вітаміни, що призводить до їх дефіциту. Інші люди можуть не отримувати достатньо цих вітамінів через свій раціон через брак таких продуктів, як сирі фрукти та овочі, цільні зерна, яйця та лосось. Якщо будь-яка з цих ситуацій стосується вас, вам може бути корисно приймати Methyl Protect від Biogenesis Nutracueticals, швидкодіючу, ефективну добавку, яка підвищує рівень вітаміну B. Активними інгредієнтами Methyl Protect є:

Щоб використати Methyl Protect‚ струсіть пляшку та введіть 1 мл під язик за допомогою крапельниці, що входить у комплект. Після цього потримайте рідину під язиком протягом двох-трьох хвилин, перш ніж проковтнути. Зберігайте Methyl Protect у холодильнику після відкриття. Попросіть свого лікаря перед використанням цієї добавки, якщо ви вагітні або годуєте грудьми.

Biogenesis Nutraceuticals пропонує унікальні рецептури добавок з високоякісними інгредієнтами. Вони використовують найновіші клінічні дослідження, щоб надати пацієнтам найкращі можливі інструменти для отримання та збереження здоров’я. Biogenesis Nutraceuticals вважає, що пацієнти заслуговують високоякісних продуктів, які не містять забруднень. Починаючи з 2000 року, вони зосереджені на тому, щоб дотримання режиму лікування пацієнтів було одним із їхніх головних пріоритетів.

Офіційний сайт: https: //nutrabiogenesis.com

Інгредієнти

Розмір порції: 15 крапель (1 мл) Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Вітамін B-6 (з моногідрату піридоксаль-5'-фосфату) 10 мг / 500% фолієвої кислоти 400 мкг / 100% (з фолієвої кислоти, (6S)-5) - Метилтетрагідрофолат, сіль глюкозаміну, вітамін B-12 (з метилкобаламіну) 2‚500 мкг / 41‚667% Інші інгредієнти: очищена вода, рослинний гліцерин, ксиліт, натуральний вишневий ароматизатор з іншими натуральними ароматизаторами, ксантанова камедь, екстракт листя стевії, лимонна кислота ‚ сорбат калію.

Дозування

Перед використанням збовтати. Приймайте по 15 крапель щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Використовуйте лише за призначенням. Після відкриття зберігайте в холодильнику та негайно споживайте. Не використовуйте, якщо захисна пломба зламана або відсутня. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Повідомляйте свого ліцензованого медичного працівника про використання цього продукту, особливо якщо ви вагітні або годуєте грудьми.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Метилкобаламін B12 (Vitamin B12 Methylcobalamin)