Bob's Red Mill, Muesli Gluten Free, Зернові культури, 453 г

Код: 24716
Фото товару Bob's Red Mill, Muesli Gluten Free, Зернові культури, 453 г
Фото складу Bob's Red Mill, Muesli Gluten Free, Зернові культури, 453 г
Фото використання Bob's Red Mill, Muesli Gluten Free, Зернові культури, 453 г
Основне фото товара Bob's Red Mill, Muesli Gluten Free, Зернові культури, 453 г
(5)
526 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 23.05.2024, без передоплати
Компанія, що належить працівникам. Не містить глютену. Здоровий. Поживний. Ви бачите нашу якість. Перевірений проект без ГМО. Кошерне Пареве. Цільне зерно 16 г або більше на порцію. 50 або більше зерна є цільним ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.56 кг

Bob's Red Mill Зернові культури 453 г

Bob's Red Mill, Muesli Gluten Free, Зернові культури, 453 г

Опис

Дорогі друзі,

Багато років тому ми з дружиною Чарлі зупинилися в чудовому готелі типу "ліжко та сніданок" у шотландській сільській місцевості. Одного ранку наша господиня подала нам неймовірну кашу. Він був повний плющеного зерна, горіхів, насіння та сухофруктів. Це був мій перший контакт із традиційною європейською крупою, відомою як мюслі. Коротко про історію: мюслі були винайдені понад століття тому швейцарським лікарем, який значно випередив свій час, коли справа дійшла до розуміння користі цільного зерна для здоров’я. Він змушував усіх своїх пацієнтів їсти мюслі щодня, і їм це сподобалося!

Мені так сподобалися ці мюслі, що я надихнувся приготувати власну версію цієї поживної пластівці. Наші фантастичні безглютенові мюслі — це смачна суміш злегка підсмажених безглютенових пластівців, коричневих рисових чіпсів, смачних сухофруктів, хрустких горіхів і насіння. І оскільки ми знаємо, що навіть трохи глютену може бути великою проблемою для тих із вас, хто чутливий до глютену, ми гарантуємо цілісність наших безглютенових мюслі на кожному кроці. Як і всі наші безглютенові продукти, наші безглютенові мюслі змішуються та упаковуються на нашому заводі з делікатним безглютеновим вмістом, а партія тестується в нашій лабораторії контролю якості. Незалежно від того, їсте ви її гарячою, холодною чи замоченою в йогурті на ніч (традиційний швейцарський спосіб), я просто знаю, що вам сподобається ця корисна каша.

За ваше здоров'я - Боб Мур

Ідеально проста каша

Наші безглютенові мюслі неймовірно смачні та поживні! Що робить цю крупу такою чудовою? Це абсолютно просто:

Використання

Гарячого

Плита: для гарячої каші доведіть до кипіння 1 склянку води. Додайте 1,2 склянки мюслі, зменшіть вогонь до середнього і кип’ятіть приблизно 7 хвилин. Зніміть з вогню, накрийте кришкою та дайте постояти 2 хвилини перед подачею. Виходить 2 смачні порції.

Мікрохвильова піч: помістіть 1/4 склянки мюслі та 1/2 склянки води або молока у велику миску. Розігрійте мікрохвильову піч на високій потужності протягом 3 хвилин, припиняючи один раз помішувати під час приготування. Робить 1 чудову порцію.

Зробіть холодним

Для холодних пластівців додайте 1/4 склянки мюслі до 1/2 склянки йогурту, молока або фруктового соку. Дайте постояти 5-10 хвилин. Робить 1 чудову порцію.

Спробуйте швейцарський стиль

Щоб приготувати 1 порцію пластівців у швейцарському стилі, з’єднайте 1/4 склянки мюслі, 1/2 склянки йогурту та 1 очищене від серцевини й терте яблуко (включно зі шкіркою). Накрийте кришкою та дайте постояти в холодильнику на ніч.

Композиція

Цільнозерновий овес, родзинки (родзинки, соняшникова олія), мигдаль, насіння соняшнику, сушена журавлина (журавлина, тростинний цукор, соняшникова олія), коричневі рисові чіпси (рисове борошно, рисові висівки, мед), сушені яблука, кокосове та гарбузове насіння.

Перевірено та підтверджено відсутність глютену в нашій лабораторії контролю якості.

Склад:
Розмір порції: 1/4 склянки (29 г)
Порцій в упаковці: 16
Кількість речовини у порції% добової норми
Калорії120
Загальний жир3,5 г4%
Насичених жирів1 г5%
Транс-жири0 г
Холестерин0 мг0%
натрію0 мг0%
Загальний вміст вуглеводів19 г7%
Харчові волокна3 г11%
Загальний цукор4 г
Включає 1 г доданого цукру 2%
білок3 г
Вітамін D0 мкг0%
Кальцій15 мг2%
Залізо1 мг6%
Калій143 мг4%
% добової норми показує, скільки поживної речовини в порції їжі сприяє щоденному раціону. 2000 калорій на день використовуються для загальних порад щодо харчування.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Зернові культури (Grain)
Bob's Red Mill, Buckwheat Hot Cereal, Гречка, 510 г
(5)
589 грн
У наявності
Bob's Red Mill, Kamut Whole Grain, Камут, 680 г
(5)
460 грн
Доставлення