Test X180 V2 Total Testosterone Booster, Бустер Тестостерону, 90 таблеток

Код: 51089
Фото товару Test X180 V2 Total Testosterone Booster, Бустер Тестостерону, 90
Фото складу Test X180 V2 Total Testosterone Booster, Бустер Тестостерону, 90
Фото використання Test X180 V2 Total Testosterone Booster, Бустер Тестостерону, 90
Основне фото товара Test X180 V2 Total Testosterone Booster, Бустер Тестостерону, 90
(5)
Відсутній у постачальника, уточнити
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua
Збільште мязову масу. Підвищення сексуального потягу та лібідо. Підвищення продуктивності. Преміальні інгредієнти порівняно з оригінальними 200. Завдяки технології нітратів NO3T. Харчова добавка. Випробувальна піч. ТЕСТ X180 НаукаНаука про ще...
Вага: 0.21 кг

Force Factor Бустер Тестостерону 90 таблеток

Test X180 V2 Total Testosterone Booster, Бустер Тестостерону, 90 таблеток

Опис

ТЕСТ X180 Наука

Наука про максимальну продуктивність

З віком у чоловіків природне вироблення тестостерону починає знижуватися. Деякі просто приймають це і справляються з меншою кількістю енергії, зменшенням м’язової маси та слабким статевим потягом. Але навіщо погоджуватися? За допомогою Test X180 v2 ви можете наростити м’язи, підвищити лібідо та виглядати та почуватися непереможними.

Кожна порція Test X180 v2 містить клінічно досліджені рівні тестофену, перевіреного натурального екстракту насіння пажитника, який, як було показано, допомагає чоловікам наростити кілограми скульптурної мускулатури свого тіла під час тренувань. Тестофен — добре відома ефективна сполука, необхідна вашому організму для боротьби з природним зниженням рівня тестостерону. Без негативних побічних ефектів це допоможе вам безпечно підвищити загальний рівень тестостерону, м’язову масу та впевненість.

Розкрийте свій потенціал

З L-цитруліном і преміальними нітратами NO3-T

Чому доданий L-цитрулін і три різні форми нітратів NO3-T? Все просто: ваше тіло перетворює нітрати в оксид азоту - неймовірну сполуку, яка працює для збільшення кровотоку та більш ефективного доставки поживних речовин у все тіло, підтримуючи сильніший сексуальний досвід.

Експерти Force Factor не зупинилися на досягнутому; вони також включили потужну суміш Peak Vitality Blend, яка містить ключові інгредієнти чорну маку, роговий козлят, лонгджек тонгкат алі та соснову кору. Ці природні компоненти допомагають збільшити приплив крові до кінцівок, посилюючи лібідо. Суміш вітамінів і мінералів з вітамінами D, B6 і B12, а також мінералами цинком і селеном доповнює цю потужну формулу, даючи вашому тілу саме те, що йому потрібно як для роботи, так і для відпочинку.

Немає необхідності ризикувати своїм здоров’ям, використовуючи неперевірені ризиковані добавки. Виглядайте та почувайтеся впевнено, розкриваючи свій потенціал із надійними інгредієнтами Test X180 v2. Вам нема чого втрачати і все можна отримати.

Інгредієнти, яким можна довіряти:

Серйозний поштовх мужності

Як безпечно підвищити рівень тестостерону? Добре досліджені інгредієнти є відповіддю, тому експерти Force Factor розробили Test X180 v2 з Testofen, першокласною, клінічно перевіреною сумішшю. Немає причин ризикувати з небезпечними, схематичними добавками. Інгредієнти в нашій запатентованій суміші підтверджені ретельними дослідженнями та суворими науковими фактами — та сама розумна наука стоїть за всією лінійкою продуктів Force Factor.

Бустери загального рівня тестостерону призначені не тільки для запеклих спортсменів; вони є відповіддю для будь-якого чоловіка, який хоче випробувати свій низький рівень тестостерону та виступити на найвищому рівні. Готові відчути себе супергероєм у спортзалі та спальні? З Test X180 v2 ви нарешті зможете досягти максимального приросту м’язової маси, приголомшливої ​​продуктивності та вибухових результатів, про які ви так мріяли.

Force Factor — це більше, ніж просто бренд спортивного харчування для чемпіонів — це стиль життя та рух. Завдяки довірі тисяч чоловіків і жінок, які переконалися в перевагах наших продуктів, Force Factor прагне допомогти вам досягти успіху та бачити результати щодня. Наша робота — допомогти вам розкрити свій потенціал.

У поєднанні з програмою тренування опору.

Використання

Приймати по 3 таблетки один раз на день під час їжі.

Композиція

Мікрокристалічна целюлоза, кроскармелоза натрію, гідроксипропілцелюлоза, стеаринова кислота, діоксид кремнію, рослинний стеарат магнію, гіпромелоза, поліоксиетилен, натуральний ароматизатор.

Попередження щодо алергенів: виготовлено обладнанням, яке може обробляти продукти, що містять молоко, яйця, сою, пшеницю, молюсків, рибу, горіхи, арахіс і кунжут.

Склад:
Розмір порції: 3 таблетки
Порцій в упаковці: 30
Кількість речовини у порції% добової норми
Вітамін С (як аскорбінова кислота)50 мг 56%
Вітамін D (як холекальциферол) 84 мкг (3360 МО)420%
ніацин 10 мг НІ63%
Вітамін B6 (у вигляді піридоксину HCl)2 мг 118%
Вітамін B12 (як ціанокобаламін)10 мкг 417%
Цинк (як оксид цинку)8 мг73%
Селен (як L-селенометіонін)50 мкг 91%
Загальний тестостерон і матриця максимізації оксиду азоту1800 мг
L-цитрулін, екстракт тестофену пажитника (Trigonella foenum-graecum) (насіння) (стандартно для фенузиду), потрійний нітратний комплекс (бетаїну нітрат (у вигляді NO3-T), нітрат аргініну (у вигляді NO3-T), буряк (Beta vulgaris) Екстракт (стандартний для 10% нітратів) (як NO3-T))
Суміш Peak Vitality400 мг
Екстракт чорної маки (Lepidium meyenii) (корінь)100 мг
Екстракт козлятника (Epimedium sagittatum) (надземні частини)100 мг
Екстракт Longjack Tongkat Ali (Eurycoma longifolia) (корінь)100 мг
Соснова кора (Pinus massioniana Lamb) 100 мг
Денна норма (DV) не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Бустер Тестостерону (Testosterone Booster)
Force Factor, Smarter Greens, Суперфуд, 419 г
(5)
1894 грн
Доставлення