Longjack Tongkat Ali 500 mg, Тонгкат Алі 500 мг, 30 капсул

Код: 30546
Основне фото товара Longjack Tongkat Ali 500 mg, Тонгкат Алі 500 мг, 30 капсул
(5)
746 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 23.05.2024, без передоплати
Традиційно використовується для підвищення життєвого тонусу. Відмінне поглинання. Основні натуральні інгредієнти. Потужна формула працює швидко. Харчова добавка. Багато імен, багато перевагLongjack, tongkat ali, Eurycoma longifolia, pasak bumi, малайзійський женьшень або ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.08 кг

Force Factor Тонгкат Алі 500 мг 30 капсул

Longjack Tongkat Ali 500 mg, Тонгкат Алі 500 мг, 30 капсул

Опис

Багато імен, багато переваг

Longjack, tongkat ali, Eurycoma longifolia, pasak bumi, малайзійський женьшень або будь-яка з принаймні дюжини інших назв — як би ви не називали цю бажану рослину, родом з Індокитаю, Борнео та Суматри, зареєстрованих переваг від її традиційного використання багато.

Хоча лонгджек збирали протягом сотень років різними культурами в Південно-Східній Азії для підтримки різних цілей в галузі охорони здоров’я, мабуть, найбільш поширене застосування було спрямоване на підвищення життєвої сили чоловіків.

Лонгджек — квітуча рослина, але, як вважають, сполуки, витягнуті з кореня, виробляють найпотужніший ефект. Зростаючи популярність, особливо в останні роки, лонгджек став одним з основних режимів мужності по всьому світу.

500 мг цієї потужної природної сполуки поставляється в кожній дозі разом з BioPerine і селеном для покращення засвоєння.

Фундаментальне стекування

Усі формули Force Factor Fundamentals були розроблені для поєднання разом, а також з будь-якими іншими добавками в нашій повній лінійці продуктів харчування преміум-класу.

Розкрийте свій потенціал

Фундаментальними будівельними блоками чудового здоров’я та добробуту є інгредієнти, які забезпечують виняткові переваги — потужні сполуки, взяті окремо або в комбінації, які підживлюють чудове харчування та допомагають нам вести більш повноцінне життя.

Кожна формула Force Factor Fundamentals розроблена з використанням тих самих строгих стандартів і порогових показників наукової обґрунтованості, що й наші комплексні харчові добавки, незалежно від того, чи вирішуєте конкретну проблему, націлюєтеся на певний дефіцит чи посилюєте існуючий атрибут.

Обґрунтовані дози ключових компонентів поєднуються з BioPerine і селеном для оптимального поглинання та ефективності. Ці цілеспрямовані комбінації інгредієнтів працюють швидко й послідовно, щоб отримати потужні результати, даючи вам саме те, що ви хочете, і нічого з того, чого ви не робите.

Кожна формула Fundamentals була цілеспрямовано розроблена для поєднання з повною лінійкою преміальних добавок Force Factor, допомагаючи вам досягати ваших цілей і повністю розкрити свій потенціал.

Використання

Приймати по одній капсулі щодня під час їжі.

Композиція

Целюлоза мікрокристалічна, желатин, діоксид кремнію, магнію стеарат.

Попередження про алерген: виготовлено за допомогою обладнання, яке обробляє продукти, що містять молоко, яйця, соєві боби, пшеницю, молюски, риб’ячий жир, горіхи та арахісовий ароматизатор.

З гордістю виготовляється в США з іноземних та вітчизняних інгредієнтів.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Порція в контейнері: 30
Кількість речовини у порції%DV
Селен (у вигляді L-селенометіоніну)50 мкг91%
Longjack Tongkat Ali (Eurycoma longifolia) Екстракт (корінь)500 мг
Екстракт плодів чорного перцю BioPerine5 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Тонгкат Алі (Tongkat Ali)
Force Factor, Smarter Greens, Суперфуд, 419 г
(5)
1894 грн
Доставлення
Somnapure Gummies Melatonin Dream Berry 5, Мелатонін, 120 табл...
(5)
922 грн
Доставлення