Force Factor, Black Maca 1000 mg, Чорна Мака 1000 мг, 60 капсул

Код: 22787
Основне фото товара Force Factor, Black Maca 1000 mg, Чорна Мака 1000 мг, 60 капсул
(5)
793 грн.
Під замовлення
основи. Традиційне використання для підвищення сексуального потягу. Чудово засвоюється. Ключові натуральні інгредієнти. Ефективна формула, яка швидко діє. Дієтична добавка. Давній секрет інківМака поширена в центральній частині Перу, зокрема на високогірних рівнинах ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.11 кг

Force Factor Чорна Мака 1000 мг 60 капсул

Force Factor, Black Maca 1000 mg, Чорна Мака 1000 мг, 60 капсул

Опис

Давній секрет інків

Мака поширена в центральній частині Перу, зокрема на високогірних рівнинах Анд. Її тисячоліттями вирощували інки. Вони ставилися до цієї рослини як до священної завдяки численним корисним для здоров’я властивостям. Дехто вірить, що вони віддавали перевагу чорній маці через нібито вищу ефективність.

Мака належить до хрестоцвітих овочів. До цієї ж родини належать броколі й кучерява капуста, але саме корінь цієї рослини (особливо виду Lepidium meyenii) має бажані властивості.

Стверджують, що воїни інків вживали корінь чорної маки для того, щоб отримати заряд енергії й сили. Однак мака куди більш відома своєю властивістю підвищувати сексуальний потяг.

1000 мг чорної маки з природного джерела преміальної якості поєднано з комплексом BioPerine і селеном для оптимального засвоєння та максимального ефекту.

Комплексна дія

Усі продукти серії Fundamentals від Force Factor розроблені для комплексної взаємодії один з одним, а також із будь-якими іншими добавками нашої повної лінійки продуктів харчування для результативності преміальної якості.

Розкрийте свій потенціал

Основним будівельним матеріалом для міцного здоров’я та гарного самопочуття є інгредієнти, що мають виняткові властивості — ефективні сполуки, які приймають окремо або в комплексі. Вони входять до складу продуктів харчування преміальної якості та допомагають нам жити більш повним життям.

Кожний продукт серії Fundamentals від Force Factor, незалежно від того, спрямований він на задоволення конкретних потреб, компенсацію певного дефіциту чи посилення вже наявної властивості, розроблений відповідно до таких самих високих стандартів і вимог щодо наукової обґрунтованості, як і наші універсальні дієтичні добавки для результативності.

Доцільне дозування ключових компонентів поєднано з комплексом BioPerine і селеном для оптимального засвоєння та ефективності. Ці цілеспрямовані комбінації інгредієнтів працюють швидко й послідовно та дають чудові результати, діючи саме так, як вам потрібно.

Кожний продукт серії Fundamentals цілеспрямовано розроблено для поєднання з повною лінійкою добавок Force Factor, що допоможуть вам досягти своїх цілей і розкрити свій потенціал (Unleash Your Potential).

Інгредієнти, яким можна довіряти:

Використання

Щодня приймати по 2 капсули один раз на день під час їди.

Композиція

Мікрокристалічна целюлоза, гіпромелоза, діоксид кремнію, стеарат магнію (рослинного походження).

Попередження про алергени: Виробляється на обладнанні, яке може переробляти продукти, що містять молоко, яйця, сою, пшеницю, молюсків, рибу, деревні горіхи, арахіс, кунжут.

Поживна цінність
Розмір порції: 2 вегетаріанські капсули
Порцій в упаковці: 30
 Кількість в 1 порції% від добової норми
Селен (у вигляді L-селенометіоніну)50 мкг91 %
екстракт чорної маки (Lepidium meyenii) (корінь)1000 мг*
Екстракт плодів чорного перцю Bioperine5 мг*
* Добову норму не визначено.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мака (Maca)
Force Factor, Smarter Greens, Суперфуд, 419 г
(5)
2154 грн.
Доставка