Test X180 Ignite V2 Total Testosterone, Бустер Тестостерону, 120 таблеток

Код: 37596
Фото товару Test X180 Ignite V2 Total Testosterone, Бустер Тестостерону, 120
Фото складу Test X180 Ignite V2 Total Testosterone, Бустер Тестостерону, 120
Фото використання Test X180 Ignite V2 Total Testosterone, Бустер Тестостерону, 120
Основне фото товара Test X180 Ignite V2 Total Testosterone, Бустер Тестостерону, 120
(5)
Відсутній у постачальника, уточнити
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua
Спалює жир і нарощує мязи. Підвищення статевого потягу та лібідо. Покращена результативність. Дієтична добавка. Преміальні інгредієнти 125 % порівняно з Класичний. Містить технологію нітратів NO3T. Інгредієнти, яким можна довіряти. Без штучних ще...
Вага: 0.3 кг

Force Factor Бустер Тестостерону 120 таблеток

Test X180 Ignite V2 Total Testosterone, Бустер Тестостерону, 120 таблеток

Опис

Серйозний поштовх мужності

Ви коли-небудь зустрічали хлопця, який не хоче покращити свій показник моді на кілька ступенів? Ми цього не зробили. Чи то більше енергії, чи то гарне тіло, чи впевненість, щоб виконувати вищий рівень у тренажерному залі, а також оживити це в спальні? Важко досягти поставлених цілей, якщо ви приймаєте кілька випадкових добавок для досягнення різних цілей. Вам потрібна проста ефективна формула, яка допоможе вам досягти цілей.

Представляємо Test X180 Ignite v2, добавку, яка забезпечує більше. Поєднуючи значне підвищення загального рівня тестостерону та покращене спалювання жиру, Test X180 Ignite v2 створений, щоб дати вам іскру, необхідну для того, щоб стати чоловіком, яким ви хочете бути.

У поєднанні зі звичайними силовими тренуваннями екстракт насіння гуньби тестофен допомагає підвищити рівень загального тестостерону в організмі, щоб стимулювати лібідо та фізичну працездатність. Інші перевірені часом інгредієнти підвищують енергію, витривалість і обмін речовин, допомагають спалювати більше калорій, щоб ви могли виглядати й почуватися якнайкраще. Усі три суміші допомагають набути впевненості, яка визначає те, що означає бути чоловіком. Жодна інша добавка не містить такої унікальної комбінації, яка допоможе забезпечити єдине важливе: результати.

Науковий прорив для трансформуючих результатів

Багато чоловіків хочуть підвищити статевий потяг, змінити своє тіло та відновити життєві сили. Більше немає необхідності приймати кілька добавок для досягнення цих цілей. Test X180 Ignite v2 був розроблений як універсальний засіб для підвищення рівня тестостерону з використанням безпечних, надійних інгредієнтів, підтверджених наукою.

Test X180 Ignite v2 містить Testofen, екстракт насіння гуньби, який використовується чоловіками в усьому світі для збільшення сухої м’язової маси та підвищення рівня енергії, лібідо та продуктивності за умови використання в рамках регулярних силових тренувань. Test X180 Ignite v2 відрізняється від більшості інших бустерів загального тестостерону завдяки включенню EGCG і екстракту зерен раю Paradoxine для підвищення термогенезу та покращення спалювання жиру. Високобіодоступний піколінат хрому Chromax разом із трьома ретельно відібраними формами кофеїну в новому комплексі Unreal Energy Matrix допомагають контролювати апетит і зменшити тягу до їжі, щоб підтримати загальну трансформацію організму в рамках дієти зі зниженою калорійністю. Test X180 Ignite v2 — це комплексна, інноваційна добавка, яку ви ніколи не пробували.

Unleash Your Potential із L-цитруліном і нітратами NO3-T преміальної якості

Чому доданий L-цитрулін і три різні форми нітратів NO3-T? Усе чесно. Ваш організм перетворює нітрати на оксид азоту — неймовірну сполуку, яка покращує кровообіг і ефективніше доставляє поживні речовини в організм, підтримуючи сильніші сексуальні відчуття.

Експерти Force Factor не зупинилися на досягнутому. вони також включили ефективну суміш Peak Vitality Blend, яка містить основні інгредієнти чорну маку, козлятник роговий, лонгджек тонкат алі та кору сосни. Ці натуральні інгредієнти допомагають збільшити приплив крові до кінцівок, посилюючи лібідо. Суміш вітамінів і мікроелементів із вітамінами D, B6 і B12, а також мікроелементами цинком і селеном завершує цю ефективну формулу, даруючи вашому організму саме те, що йому потрібно під час роботи та розваг.

Немає необхідності ризикувати своїм здоров’ям, використовуючи неперевірені, ризиковані добавки. Виглядайте й почувайтеся впевнено, розкриваючи свій потенціал завдяки надійним інгредієнтам Test X180 Ignite v2. Вам нема чого втрачати й можна тільки отримати.

У поєднанні з програмою тренувань з опором

Використання

Тренувальні дні: Приймати 2 таблетки під час сніданку та 2 таблетки за 30 хвилин до тренування.

Дні відпочинку: Приймати 2 таблетки під час сніданку та 2 таблетки під час обіду.

Склад

Мікрокристалічна целюлоза, мальтодекстрин, діоксид кремнію, кроскармелоза натрію, стеарат магнію рослинного походження, стеаринова кислота, гіпромелоза, поліоксиетилен, натуральний ароматизатор.

Попередження про алергени. Виробляється на обладнанні, на якому також можуть оброблятися продукти, що містять молоко, яєць, сою, пшеницю, молюски, рибу, деревні горіхи, арахіс і кунжут

Поживна цінність
Розмір порції: 2 таблетки
Порцій в упаковці: 60
Кількість в 1 порції% від добової норми
Вітамін C (у вигляді аскорбінової кислоти)50 мг56 %
кальцій (у вигляді дикальцію фосфату).40 мг3 %
Вітамін D (у вигляді холекальциферолу)42 мкг (1680 МО)210 %
Ніацин (у вигляді нікотинаміду)15 мг NE94 %
Вітамін B6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду)2 мг118 %
Вітамін B12 (у вигляді ціанокобаламіну)10 мкг417 %
Фосфор (у вигляді дикальцію фосфату)32 мг3 %
Селен (у вигляді L-селенометіоніну Lalmin Se1000)50 мкг91 %
Хром (у вигляді піколінату хрому Chromax)100 мкг286 %
Загальний рівень тестостерону та матриця для максимального збільшення оксиду азоту900 мг
Потрійний нітратний комплекс (нітрат бетаїну (у вигляді NO3-T), нітрат аргініну (у вигляді NO3-T), екстракт буряка звичайного (Beta vulgaris) (стандартизований для 10 % нітратів) (у вигляді NO3-T)), пажитниця Testofen ( екстракт насіння трігонели (Trigonella foenum-graecum) (стандартний для Fenuside), L-цитрулін
Суміш для максимальної життєвої сили400 мг
Екстракт кореня чорної маки (Lepidium meyenii)100 мг
Екстракт надземних частин козлятника стрілоподібного (Epimedium sagittatum)100 мг
Екстракт кореня еврикоми довголистої (Eurycoma longifolia)100 мг
Соснова кора (Pinus massioniana Lamb)100 мг
Комплекс для відновлення чоловічої енергії та спалювання жиру505 мг
Екстракт листя зеленого чаю (Camellia sinensis) (стандарт для EGCG), Unreal Energy Matrix (безводний кофеїн, кофеїн пролонгованого вивільнення zümXR, кофеїн малат Infinergy), екстракт райських зерен (Aframomum melegueta) Paradoxine ( стандартна добавка для 6-paradol), порошок каєнського перцю (Capsicum annuum) (ягоди)
Добову норму не визначено
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Бустер Тестостерону (Testosterone Booster)