Pharmax, Finest Pure Cod Liver Oil, Олія з печінки тріски, 300 мл

Код: 36318
Фото товару Pharmax, Finest Pure Cod Liver Oil, Олія з печінки тріски, 300 мл
Фото складу Pharmax, Finest Pure Cod Liver Oil, Олія з печінки тріски, 300 мл
Фото використання Pharmax, Finest Pure Cod Liver Oil, Олія з печінки тріски, 300 мл
Основне фото товара Pharmax, Finest Pure Cod Liver Oil, Олія з печінки тріски, 300 мл
(5)
2535 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 23.07.2024, без передоплати
Гарне здоровя відзначається здоровою серцево-судинною системою, гнучкими суглобами, захисною нервовою системою, ефективним травним трактом, гладкою шкірою, міцними кістками та зубами. Ви можете допомогти зміцнити своє ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pharmax Олія з печінки тріски 300 мл

Pharmax, Finest Pure Cod Liver Oil, Олія з печінки тріски, 300 мл

Опис

Гарне здоров’я відзначається здоровою серцево-судинною системою, гнучкими суглобами, захисною нервовою системою, ефективним травним трактом, гладкою шкірою, міцними кістками та зубами. Ви можете допомогти зміцнити своє здоров’я, приймаючи добавки з печінки тріски. Риб'ячий жир отримують з риби тріски відразу після вилову. Це вже давно популярна добавка для підтримки здорового рівня холестерину та цукру в крові, зменшення депресії, лікування інфекцій середнього вуха, а також полегшення скутості та болю в суглобах. Олія містить елементи, які запобігають надто легкому згортанню крові, що робить її ідеальною для багатьох пацієнтів із проблемами серця. Він також має болезаспокійливий ефект і може зменшити набряк.

На жаль, ваше тіло природним чином не виробляє сполуки, що містяться в жирі печінки тріски. Ось чому прийом таких добавок, як Finest Pure Cod Liver Oil від Pharmax, є важливим.

Краще запобігти хворобам за допомогою здорового способу життя, ніж лікувати захворювання після їх розвитку, але навіть найкращі плани можуть піти не так. Finest Pure Cod Liver Oil пропонує деяку страховку, щоб допомогти вам залишатися здоровим у поєднанні з поживною дієтою та регулярними фізичними вправами.

Finest Pure Cod Liver Oil містить:

Ця пляшка 300 мл Finest Pure Cod Liver Oil забезпечує до 60 порцій, якщо приймати рекомендовану дозу 5 мл на порцію.

Pharmax є провідною компанією вже більше 15 років, надаючи харчові добавки, підтверджені результатами досліджень. Компанія пишається суворим контролем якості та незалежним тестуванням усіх своїх нутрицевтичних продуктів. Кожен продукт Pharmax використовує інноваційні виробничі процеси, які максимізують його ефективність для споживачів.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/pharmax.html

Інгредієнти

Розмір порції: 1-3 роки: 1/4 чайної ложки (1,25 мл); 4+ роки: 1 чайна ложка (5 мл) порцій в упаковці 1-3 роки: приблизно 240; 4+ роки: близько 60 Кількість на чайну ложку / для дорослих і дітей 4+ років (1 чайна ложка) Калорії 45 Загальний жир 4,5 г / 6%^ Насичені жири 1г / 5%^ Холестерин 20 мг / 7% Вітамін А (у вигляді жиру печінки тріски) ) 850 мкг / 94% вітаміну D (у вигляді жиру печінки тріски) 7 мкг (280 МО) / 35% жиру печінки тріски 3200 мг / (з атлантичної тріски‚ Gadus morhua) ЕПК (ейкозапентаєнова кислота) 330 мг / DHA ( Докозагексаєнова кислота) 300 мг / Кількість на 1/4 чайної ложки / для дітей 1-3 років (1/4 чайної ложки) Калорії 10 Загальний жир 1 г / 3%^^ Насичений жир Холестерин 5 мг / 2% Вітамін А (у вигляді жиру печінки тріски ) 212,5 мкг / 71% Вітамін D (у вигляді жиру печінки тріски) 1,75 мкг (70 МО) / 12% жиру печінки тріски 800 мг / (з атлантичної тріски, Gadus morhua) ЕПК (ейкозапентаєнова кислота) 82,5 мг / DHA ( Докозагексаєнова кислота) 75 мг / Добова норма (DV) не встановлена. ^ Відсоткові добові норми (DV) базуються на дієті з 2‚000 калорій. ^^ Відсоткові добові норми (DV) базуються на дієті на 1000 калорій. Інші інгредієнти: соняшникова олія, органічна олія солодкого апельсина, органічна лимонна олія, екстракт листя розмарину, змішаний концентрат токоферолів Містить: Риба (тріска).

Дозування

Дорослі та діти (4 роки і старше): одна чайна ложка (5 мл) щодня під час їжі або за вказівкою спеціаліста. Діти (1-3 роки): чверть чайної ложки (1,25 мл) щодня під час їжі або за вказівкою спеціаліста.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Випадкове передозування рідких продуктів вітаміну D може призвести до серйозних побічних ефектів у немовлят. ЦЕЙ ПРОДУКТ НЕ ПРИЗНАЧЕНИЙ ДЛЯ НЕмовлят. Рекомендована добова доза вітаміну D для немовлят становить 10 мкг (400 МО). Цей продукт містить 1,75 мкг (70 МО) вітаміну D на 1/4 чайної ложки (1,25 мл) і 7 мкг (280 МО) вітаміну D на 1 чайну ложку (5 мл). Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Не пийте безпосередньо з пляшки. Після відкриття зберігати в холодильнику. Як і оливкова олія першого віджиму, Cod Liver Oil Forte іноді може помутніти в холодних умовах. Це цілком нормально і жодним чином не впливає на якість масла. Зберігати в недоступному для дітей місці. Застереження щодо алергенів: містить рибу (тріску).

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Олія з печінки тріски (Cod Liver Oil)
HLC Synbiotic Intensive 7 Sachets, Підтримка імунітету, 20 Gra...
(5)
3158 грн
Доставлення