Klean BCAA + Peak ATP Natural Orange Flavor, Амінокислоти БЦАА, 258 г

Код: 35433
Фото товару Klean BCAA + Peak ATP Natural Orange Flavor, Амінокислоти БЦАА, 2
Фото складу Klean BCAA + Peak ATP Natural Orange Flavor, Амінокислоти БЦАА, 2
Фото використання Klean BCAA + Peak ATP Natural Orange Flavor, Амінокислоти БЦАА, 2
Основне фото товара Klean BCAA + Peak ATP Natural Orange Flavor, Амінокислоти БЦАА, 2
(5)
3384 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 19.07.2024, без передоплати
Для досягнення оптимальних результатів спортсменам потрібні послідовні тренування, належне паливо та адекватне відновлення. Амінокислоти є будівельними блоками всіх білків організму, а амінокислоти з розгалуженим ланцюгом ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klean Athlete Амінокислоти БЦАА 258 г

Klean BCAA + Peak ATP Natural Orange Flavor, Амінокислоти БЦАА, 258 г

Опис

Для досягнення оптимальних результатів спортсменам потрібні послідовні тренування, належне паливо та адекватне відновлення. Амінокислоти є будівельними блоками всіх білків організму, а амінокислоти з розгалуженим ланцюгом мають вирішальне значення для відновлення спортсмена та м’язової тканини. Klean BCAA + PEAK ATP містить амінокислоти з розгалуженим ланцюгом лейцин, ізолейцин і валін у співвідношенні 2: 1: 1, а також 400 мг АТФ у кожній порції. Доведено, що максимальний АТФ підтримує максимальну фізичну працездатність, збільшуючи силу, потужність і приріст м’язів, дозволяючи тілу тренуватися довше, інтенсивніше та сильніше. Разом ці поживні речовини забезпечують пряме джерело енергії для м’язів для працездатності та відновлення.

Офіційний сайт: http: //www.kleanathlete.com

Інгредієнти

Розмір порції: 8,6 грам (1 мірна ложка) Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Калорії 10 Загальна кількість вуглеводів 2,5 г / Цукор Алкоголь 1 г L-лейцин 2 г / L-ізолейцин 1 г / L-валін 1 г / Пік АТФ (аденозин) 5'-трифосфат динатрію) 400 мг / Денна норма (DV) не встановлена. Відсоток добової норми (DV) базується на дієті з 2‚000 калорій. Інші інгредієнти: натуральний апельсиновий ароматизатор з іншими натуральними ароматизаторами, ксиліт, лимонна кислота, яблучна кислота, екстракт листя стевії, екстракт плодів монаха, соняшниковий лецитин, і аннато (для кольору). Цей продукт не містить дріжджів, пшениці, глютену, молока/молочних продуктів, сої, штучних ароматизаторів, штучних консервантів або генетично модифікованих організмів (ГМО). Сертифікат NSF для спорту.

Дозування

Змішайте одну мірну ложку з 8-10 унцій. води або іншого напою і добре перемішайте. Цей продукт найкраще приймати за 30 хвилин до тренування. Його також можна вживати під час і після тренування. Приймайте одну-дві порції на день без їжі, включаючи дні відпочинку.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Не призначений для тварин. Для оптимальних умов зберігання зберігайте в прохолодному та сухому місці. (59°-77°F/15°-25°C) (відносна вологість 35-65%). Пакет із захистом від несанкціонованого доступу, не використовуйте, якщо відсутнє зовнішнє ущільнення.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Амінокислоти БЦАА (BCAA)
Klean Pre-Workout Powder Natural, Передтренувальний комплекс, ...
(5)
2675 грн
Доставлення
Klean Recovery Milk Chocolate, Підтримка метаболізму жирів, 10...
(5)
3244 грн
Доставлення
Klean-C Natural Strawberry-Orange, Підтримка метаболізму жирів...
(5)
1718 грн
Доставлення