Melatonin P.R. 3 mg ProlongedRelease, Мелатонін, 60 таблеток

Код: 31627
Фото товару Melatonin P.R. 3 mg ProlongedRelease, Мелатонін, 60 таблеток
Фото складу Melatonin P.R. 3 mg ProlongedRelease, Мелатонін, 60 таблеток
Фото використання Melatonin P.R. 3 mg ProlongedRelease, Мелатонін, 60 таблеток
Основне фото товара Melatonin P.R. 3 mg ProlongedRelease, Мелатонін, 60 таблеток
1127 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Ви спали останнім часом? Правильний сон важливий для вашого здоровя, і це стає все більш очевидним з кожною безсонною ніччю. Цикл снунеспання організму має вирішальне ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Мелатонін 60 таблеток

Melatonin P.R. 3 mg ProlongedRelease, Мелатонін, 60 таблеток

Опис

Ви спали останнім часом? Правильний сон важливий для вашого здоров'я, і ​​це стає все більш очевидним з кожною безсонною ніччю. Цикл сну/неспання організму має вирішальне значення для омолодження клітин і загального самопочуття. Таблетки з пролонгованим вивільненням мелатоніну 3 мг від Douglas Labs можуть допомогти вам досягти кращого рівня мелатоніну для здорового та спокійного сну.

Мелатонін - це природний гормон, який виробляється з амінокислоти, відомої як триптофан. Це допомагає заспокоїти наш організм і підготувати нас до сну. Сприйняття денного світла відіграє важливу роль у виробленні мелатоніну, тому ми повинні виробляти більше вночі. Надмірні подорожі та погані звички перед сном можуть скоротити виробництво, і саме в цьому можуть допомогти таблетки з пролонгованим вивільненням мелатоніну від Douglas Labs.

Мелатонін у таблетках з пролонгованим вивільненням мелатоніну Douglas Labs також може діяти як антиоксидант. Оскільки він водо- та жиророзчинний, він може долати гематоенцефалічний бар’єр під час всмоктування та потенційно допомагає зменшити пошкодження вільними радикалами.

Допоможіть своєму тілу отримати необхідний сон за допомогою таблеток із пролонгованим вивільненням мелатоніну 3 мг Douglas Labs.

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Мелатонін 3 мг / Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: дикальцій фосфат, целюлоза, діоксид кремнію та рослинний стеарат. Цей продукт не містить дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока/молочних продуктів, кукурудзи, натрію, цукру, крохмалю, штучних барвників, штучних консервантів або генетично модифікованих організмів (ГМО).

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 1 таблетці за 1 годину до сну лише за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте ліки (особливо інгібітори МАО, імунодепресанти, антикоагулянтну терапію чи антигіпертензивні препарати) або маєте захворювання (включаючи аутоімунні, судомні напади, психіатричні або депресивні розлади) або якщо ви відчуваєте тривалі проблеми зі сном ‚ перед використанням проконсультуйтеся з лікарем. Не застосовувати дітям, якщо це не призначено вашим медичним працівником. Тривале застосування мелатоніну не вивчалося. Цей продукт може викликати сонливість. Не використовуйте до або під час керування транспортним засобом або важкою технікою. Зберігати в недоступному для дітей. Для оптимальних умов зберігання зберігайте в прохолодному та сухому місці. (59°-77°F/15°-25°C) (відносна вологість 35-65%). Пакет із захистом від несанкціонованого доступу, не використовуйте, якщо відсутнє зовнішнє ущільнення.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мелатонін (Melatonin)
Douglas Laboratories, Potassium 99 mg Chelated, Калій, 100 капсул
(5)
1062 грн
Доставлення