Thorne, Glutathione-SR 60, Амінокислоти, 60 капсул

Код: 14135
Фото товару Thorne, Glutathione-SR 60, Амінокислоти, 60 капсул
Фото складу Thorne, Glutathione-SR 60, Амінокислоти, 60 капсул
Фото використання Thorne, Glutathione-SR 60, Амінокислоти, 60 капсул
Основне фото товара Thorne, Glutathione-SR 60, Амінокислоти, 60 капсул
(5)
2594 грн.
Під замовлення
Харчова добавка. Печінка/Детокс. Основоположний. Тривалий випуск. Спорт, сертифікований NSF. Не містить глютену. Форма пролонгованого вивільнення одного з найважливіших антиоксидантних і детоксикаційних факторів організму.Glutathione-SR — це форма глутатіону з пролонгованим вивільненням, яка ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.05 кг

Thorne Амінокислоти 60 капсул

Thorne, Glutathione-SR 60, Амінокислоти, 60 капсул

Опис

Форма пролонгованого вивільнення одного з найважливіших антиоксидантних і детоксикаційних факторів організму.

Glutathione-SR — це форма глутатіону з пролонгованим вивільненням, яка забезпечує антиоксидантну підтримку печінки, мозку, серця, легенів і очей. Це також допомагає організму реагувати на фізичну активність.

Глутатіон від Thorne сертифікований NSF для спорту. Він природним чином зустрічається в клітинах і є кофактором у десятках ферментативних реакцій, залучених до детоксикації. Будучи антиоксидантом, глутатіон безпосередньо гасить кілька активних форм кисню (вільні радикали).* Переваги організму від підтримки нормального рівня глутатіону включають підтримку функції печінки, легенів, імунної функції, здоров’я кишечника, метаболізму вуглеводів, здоров’я серцево-судинної системи, когнітивного здоров’я. і здоров'я очей. Глутатіон-SR є проривом у добавках глутатіону, оскільки його формула тривалого вивільнення захищає його від шлункової кислоти та травних ферментів, забезпечуючи повільніше вивільнення та більш стабільний рівень у крові цієї важливої ​​поживної речовини. Глутатіон є найпоширенішим антиоксидантом . Оскільки тренування та змагання викликають більший окислювальний стрес і пошкодження, спортсмени мають більшу потребу в антиоксидантах. Фізичні вправи тривалістю понад 60-90 хвилин значно знижують рівень глутатіону в крові, тому прийом добавок корисний для змагань на витривалість і надвитривалість. Печінка є найбільшим резервуаром глутатіону в організмі. Глутатіон, потужний ендогенний антиоксидант, необхідний для фази I та II детоксикації печінки. Однак проблеми зі способом життя та несприятливі умови, які впливають на здоров’я печінки, можуть призвести до зменшення кількості глутатіону в печінці. Підтримання оптимального рівня глутатіону є важливим для підтримки когнітивних функцій, особливо під час старіння. Нормальний процес старіння пов'язаний зі зниженням активності глутатіону, що може призвести до підвищення окисної активності. Рівень глутатіону, нижчий за оптимальний, спостерігається в осіб зі зниженням когнітивних функцій. Навпаки, люди, які живуть до 100 років, як правило, мають вищу активність глутатіону. Хоча поширена помилкова думка полягає в тому, що глутатіон погано засвоюється при пероральному прийомі, значні дані підтверджують, що глутатіон ефективно поглинається епітелієм кишечника спеціальною системою поглинання. спортсмен повинен знати, що його або її добавки заслуговують довіри та відповідають вимогам, кожна партія продукту NSF Certified for Sport перевіряється на відповідність вимогам етикетки та гарантує відсутність понад 200 речовин, заборонених багатьма великими спортивними організаціями, включаючи стимулятори , наркотики, стероїди, діуретики, бета-2 агенти та маскуючі агенти.

Використання

Приймайте по 1 капсулі два-три рази на день або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Гідроксипропілметилцелюлоза високої та низької в’язкості, цитрат магнію та лаурат кальцію (time-sorb†), гіпромелозна капсула (отримана з целюлози), лейцин, діоксид кремнію.

†Глутатіон у комплексі з Time-Sorb, матрицею уповільненого вивільнення.

Склад:
Розмір порції: одна капсула
Кожна капсула містить:% добової норми
Глутатіон (відновлений) †175 мг*
*Денна норма (DV) не встановлена. †Глутатіон у комплексі з Time-Sorb, матрицею уповільненого вивільнення.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Амінокислоти (Amino Acids)
Комплекс амінокислот