Thorne, Amino Complex Berry Flavor, Амінокислоти, 231 г

Код: 10954
Основне фото товара Thorne, Amino Complex Berry Flavor, Амінокислоти, 231 г
(5)
2551 грн.
Під замовлення
Амінокислоти зі смаком ягід. Харчова добавка. ЩО. М'яз/сухожилля. метаболізм. Основоположний. NSF - сертифікований спорт. T Ексклюзив. Не містить глютену. Оптимізуйте результати свого тренування та нарощуйте чисту м’язову масу, яка підвищує силу. Формула Amino Complex ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.35 кг

Thorne Амінокислоти 231 г

Thorne, Amino Complex Berry Flavor, Амінокислоти, 231 г

Опис

Оптимізуйте результати свого тренування та нарощуйте чисту м’язову масу, яка підвищує силу. Формула Amino Complex також покращує виробництво клітинної енергії. Амінокислоти є будівельними блоками білка. Вони стимулюють збільшення м’язової маси та інші фізіологічні функції, включаючи виробництво ферментів, регуляцію гормонів, когнітивні здібності, баланс нейромедіаторів, метаболізм і виробництво енергії. З віком ми втрачаємо м’язову масу, що може спричинити інші проблеми зі здоров’ям, тому важливо сприяють зростанню чистої м’язової маси. Загалом із 20 амінокислот дев’ять класифікуються як незамінні амінокислоти (EAA), тобто ті, які організм не може виробляти сам. Тому їх необхідно споживати з дієтою та харчовими добавками, щоб підтримувати внутрішнє виробництво енергії в організмі. Амінокомплекс Thorne — це комплексна суміш незамінних амінокислот, яка має високий вміст амінокислот з розгалуженим ланцюгом (BCAA) — перевіреної групи амінокислот. за допомогою клінічних випробувань, щоб сприяти зростанню чистої м’язової маси та збільшенню м’язової сили. ЕАА приносять користь організму різними способами:

Формула Amino Complex підтримує заняття спортом, фітнесом і тренуваннями. Крім того, вона сприяє зростанню м’язової маси в осіб, які потребують збереження м’язової маси, включаючи людей похилого віку. Amino Complex доступний у двох смаках – лимонний і ягідний – і є злегка підсолоджений. Він легко змішується з теплими або холодними рідинами, містить ароматизатори та підсолоджувачі, отримані з природних джерел. Його найкраще приймати після тренування, щоб полегшити процес відновлення. Це ідеальна формула для активних людей, людей, які контролюють калорії, або тих, хто має труднощі зі споживанням цілісної їжі або протеїнових порошків, особливо після важких фізичних вправ. Оскільки спортсмени повинні знати, що їхні добавки заслуговують довіри та відповідають стандартам, кожна партія продукту NSF Certified for Sport перевірено на відповідність заявам на етикетці та на відсутність понад 200 речовин, заборонених багатьма великими спортивними організаціями.

Використання

Змішайте 1 мірну ложку з принаймні 8 унціями води один-два рази на день або за рекомендацією вашого лікаря.

Композиція

Ароматизатор, лимонна кислота, екстракт стевії (листя) (ребаудіозид А 95%), фруктовий та овочевий сік (барвник).

Склад:
Розмір порції: одна мірна ложка (7,6 г)
Порцій в упаковці: 30
 Кожна мірна ложка (7,6 г) містить:% добової норми
Калорії25 
Загальний вміст вуглеводів1 г%*
L-лейцин1,25 г 
L-лізин (як L-лізин хлорид)650 мг 
L-ізолейцин625 мг 
L-валін625 мг 
L-треонін350 мг 
L-гістидин (як L-гістидин хлорид моногідрат)150 мг 
L-цистин150 мг 
L-фенілаланін100 мг 
L-метіонін50 мг 
L-тирозин30 мг 
L-триптофан20 мг 
*Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій. Добова норма (DV) не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Амінокислоти (Amino Acids)
Комплекс амінокислот