Огляд на Vimergy, Restful You Liquid Melatonin, Мелатонін, 115 мл

Vimergy, Restful You Liquid Melatonin

Огляд на Vimergy, Restful You Liquid Melatonin, Мелатонін, 115 мл

Vimergy, Restful You Liquid Melatonin
Допомагає покращити загальне самопочуття, яке забезпечується послідовним, якісним відпочинком. Допомагає синхронізувати цикли сну. Відомо, що він відіграє важливу роль у підтримці здорової імунної відповіді. Може підвищити ефективність сну. Може збільшити загальну тривалість сну. Може використовуватися як засіб для сну для полегшення випадкового безсоння або зміненого графіка сну (наприклад, часового поясу). Чистіша формула, ніж більшість брендів, лише з 4 інгредієнтів. Створено без зайвих наповнювачів або зв’язуючих речовин. Використовує 100% органічний гліцерин з льону (знежирений), чисту воду та концентрат органічного лимонного соку. Веганський, без ГМО, без глютену, без сої, без алкоголю.

Ці заяви не були оцінені Управлінням з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування чи профілактики будь-яких захворювань.

Не перевищуйте рекомендований розмір порції.

Інгредієнти: мелатонін, органічний гліцерин (льон), очищена вода, органічний концентрат лимонного соку. Дієтичні добавки не повинні використовуватися як заміна різноманітного харчування та здорового способу життя. Проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати продукт, якщо ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте ліки або якщо у вас є захворювання. Подача підходить для дорослих. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в сухому прохолодному місці.