Огляд на Trigonelline Methylated Niacin 250 mg, Тригонеллін, 90 к

Renue By Science, Trigonelline Methylated Niacin 250 mg

Огляд на Trigonelline Methylated Niacin 250 mg, Тригонеллін, 90 капсул

Renue By Science, Trigonelline Methylated Niacin 250 mg

Тригонеллін сприяє виробленню NAD+ клітинами інакше, ніж інші попередники, такі як NMN або NR.

Ця метильована форма ніацину має переваги перед іншими формами цього вітаміну B:

Тригонеллін (метильований ніацин) є попередником NAD+, який сприяє виробленню NAD+ у м’язових клітинах. Ця властивість не спостерігається в інших прискорювачах NAD+, таких як NMN або NR. Він досягає цього шляхом перетворення в шляху Прейсса-Хандлера, на відміну від інших прекурсорів NAD+, які використовують шлях спасіння. Його вроджена біодоступна структура дозволяє йому переживати травлення, долати гематоенцефалічний бар’єр і безпосередньо стимулювати виробництво НАД+ у м’язах, мозку та інших тканинах.

Тригонеллін, як метильована форма ніацину, активно сприяє відновленню НАД+ у м'язових клітинах. Хоча NMN і NR можуть збільшувати кількість метаболітів NAD+ у м’язах, немає доказів того, що будь-який із цих попередників активно підвищує концентрацію NAD+ у м’язах, що робить тригонеллін єдиним попередником, який, як відомо, має таку користь.

Дослідження показують, що тригонеллін залишається стабільним у кровообігу протягом понад 72 годин, порівняно з NR та NMN, які швидко розкладаються до NAM лише за кілька годин.

Послідовне використання тригонеліну може підвищити рівні NAD+ для підтримки критичних клітинних функцій, включаючи виробництво енергії, відновлення ДНК і клітинну сигналізацію: Біодоступність тригонеліну та здатність долати гематоенцефалічний бар’єр дозволяють йому надавати системні переваги, підтримуючи когнітивне, серцево-судинне та метаболічне здоров’я. Він підтримує регуляцію рівня глюкози шляхом посилення сигналізації рецепторів інсуліну та полегшує управління ліпідами, впливаючи на ключові ферменти ліпідного обміну.