Trigonelline Methylated Niacin 250 mg, Тригонеллін, 90 капсул

Код: 80115
Основне фото товара Trigonelline Methylated Niacin 250 mg, Тригонеллін, 90 капсул
(5)
2976 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.07.2024, без передоплати
Тригонеллін сприяє виробленню NAD клітинами інакше, ніж інші попередники, такі як NMN або NR. Ця метильована форма ніацину має переваги перед іншими формами цього вітаміну B ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Renue By Science Тригонеллін 90 капсул

Trigonelline Methylated Niacin 250 mg, Тригонеллін, 90 капсул

Тригонеллін сприяє виробленню NAD+ клітинами інакше, ніж інші попередники, такі як NMN або NR.

Ця метильована форма ніацину має переваги перед іншими формами цього вітаміну B:

Тригонеллін (метильований ніацин) є попередником NAD+, який сприяє виробленню NAD+ у м’язових клітинах. Ця властивість не спостерігається в інших прискорювачах NAD+, таких як NMN або NR. Він досягає цього шляхом перетворення в шляху Прейсса-Хандлера, на відміну від інших прекурсорів NAD+, які використовують шлях спасіння. Його вроджена біодоступна структура дозволяє йому переживати травлення, долати гематоенцефалічний бар’єр і безпосередньо стимулювати виробництво НАД+ у м’язах, мозку та інших тканинах.

Тригонеллін, як метильована форма ніацину, активно сприяє відновленню НАД+ у м'язових клітинах. Хоча NMN і NR можуть збільшувати кількість метаболітів NAD+ у м’язах, немає доказів того, що будь-який із цих попередників активно підвищує концентрацію NAD+ у м’язах, що робить тригонеллін єдиним попередником, який, як відомо, має таку користь.

Дослідження показують, що тригонеллін залишається стабільним у кровообігу протягом понад 72 годин, порівняно з NR та NMN, які швидко розкладаються до NAM лише за кілька годин.

Послідовне використання тригонеліну може підвищити рівні NAD+ для підтримки критичних клітинних функцій, включаючи виробництво енергії, відновлення ДНК і клітинну сигналізацію: Біодоступність тригонеліну та здатність долати гематоенцефалічний бар’єр дозволяють йому надавати системні переваги, підтримуючи когнітивне, серцево-судинне та метаболічне здоров’я. Він підтримує регуляцію рівня глюкози шляхом посилення сигналізації рецепторів інсуліну та полегшує управління ліпідами, впливаючи на ключові ферменти ліпідного обміну.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
НАД+ (NAD+)