Огляд на Thorne, Memoractiv, Підтримка мозку, 60 капсул

Thorne, Memoractiv

Огляд на Thorne, Memoractiv, Підтримка мозку, 60 капсул

Thorne, Memoractiv

Опис

Thorne Research створила комплексну, синергетичну суміш найбільш широко вивчених добавок, які можуть сприяти здоров’ю мозку в одному продукті, що покращує пам’ять. Інгредієнти Memoractiv підтримують когнітивні функції за допомогою різноманітних механізмів дії та представлені у зручній комбінованій формулі. Тепер з новою вдосконаленою формулою.

Гінкго дволопатеве в Memoractiv тепер представлено як фітосома гінкго (Virtiva) – гінкго зв’язане з фосфатидилсерином. Подвійне сліпе дослідження продемонструвало більшу когнітивну підтримку від Virtiva (комплекс гінкго-фосфатидилсерину), ніж при такій самій кількості гінкго в стандартизованому екстракті або гінкго, зв’язаному з фосфатидилхоліном. Гінкго сприяє розвитку розумової активності, часу реакції, пам’яті та пізнання. Багато досліджень показали, що гінкго сприяє розумовому функціонуванню в осіб із когнітивним зниженням, пов’язаним зі старінням. Подвійні сліпі дослідження фосфатидилсерину показали покращені можливості навчання та запам’ятовування у людей старшого та середнього віку з когнітивним погіршенням, пов’язаним зі старінням. Окрім фосфатидилсерину у Virtiva, Memoractiv також містить 70 мг ізоляту фосфатидилсерину на порцію (2 капсули).

Ацетил-L-карнітин (ALC) допомагає підтримувати когнітивне здоров’я. В одному подвійному сліпому дослідженні, проведеному за участю колишніх алкоголіків віком 30-60 років із зниженням когнітивних функцій, 2 г ALC щодня протягом трьох місяців покращили пам’ять, зорово-просторову здатність і запам’ятовування словникового запасу. У контрольованих дослідженнях ALC покращив співпрацю, комунікабельність і увагу до зовнішнього вигляду у літніх суб’єктів.

Аюрведична трава Bacopa monnieri має нейропротекторний ефект і, як було показано, підтримує пам’ять і навчання. Бакопа забезпечує розслаблений, але зосереджений ефект шляхом підвищення рівня інгібіторного (розслаблюючого) нейромедіатора ГАМК.

Вінпоцетин підтримує церебральний кровообіг і використання кисню, що може призвести до покращення когнітивних функцій. У подвійних сліпих дослідженнях, проведених за участю суб’єктів із погіршенням когнітивних функцій, вінпоцетин покращував мову, мову, пам’ять, навчання та інші показники когнітивної діяльності.

Використання

Приймайте по 2 капсули один-два рази на день перед сном або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Гіпромелоза (отримана з целюлози) капсула, лаурат кальцію.

Містить інгредієнти, отримані з сої (фітосоми).

Склад:
Розмір порції: дві капсули
Порцій в упаковці: 30
Дві капсули містять:Сума на порцію
Екстракт ашвагандхи (KSM-66) (корінь) (Withania somnifera)300 мг*
Ацетил-L-карнітин (як ацетил-L-карнітин хлорид)250 мг*
Фітосома гінкго (гінкго білоба (листя) / комплекс фосфатидилсерину)240 мг*
Екстракт бакопи (листя) (Bacopa monnieri)100 мг*

PURENERGY (комплекс кофеїну птеростилбену) Птеростилбен (66 мг) Кофеїн (50 мг)

116 мг*
Лютеїн від Lutemax 2020 (Tagetes erecta)10 мг*
Ізомери зеаксантину від Lutemax 2020 (Tagetes erecta)2 мг*
*Денна норма (DV) не встановлена.