Thorne, Memoractiv, Підтримка мозку, 60 капсул

Код: 77562
Основне фото товара Thorne, Memoractiv, Підтримка мозку, 60 капсул
(5)
3465 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 22.05.2024, без передоплати
Харчова добавка. Спорт, сертифікований NSF. МозокНерви. Здоровя очей. Lutemax2020 Лютеїн і зеаксантин. Не містить глютену. T Ексклюзив. Thorne Research створила комплексну, синергетичну суміш найбільш широко вивчених добавок, які можуть сприяти здоровю мозку ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.07 кг

Thorne Підтримка мозку 60 капсул

Thorne, Memoractiv, Підтримка мозку, 60 капсул

Опис

Thorne Research створила комплексну, синергетичну суміш найбільш широко вивчених добавок, які можуть сприяти здоров’ю мозку в одному продукті, що покращує пам’ять. Інгредієнти Memoractiv підтримують когнітивні функції за допомогою різноманітних механізмів дії та представлені у зручній комбінованій формулі. Тепер з новою вдосконаленою формулою.

Гінкго дволопатеве в Memoractiv тепер представлено як фітосома гінкго (Virtiva) – гінкго зв’язане з фосфатидилсерином. Подвійне сліпе дослідження продемонструвало більшу когнітивну підтримку від Virtiva (комплекс гінкго-фосфатидилсерину), ніж при такій самій кількості гінкго в стандартизованому екстракті або гінкго, зв’язаному з фосфатидилхоліном. Гінкго сприяє розвитку розумової активності, часу реакції, пам’яті та пізнання. Багато досліджень показали, що гінкго сприяє розумовому функціонуванню в осіб із когнітивним зниженням, пов’язаним зі старінням. Подвійні сліпі дослідження фосфатидилсерину показали покращені можливості навчання та запам’ятовування у людей старшого та середнього віку з когнітивним погіршенням, пов’язаним зі старінням. Окрім фосфатидилсерину у Virtiva, Memoractiv також містить 70 мг ізоляту фосфатидилсерину на порцію (2 капсули).

Ацетил-L-карнітин (ALC) допомагає підтримувати когнітивне здоров’я. В одному подвійному сліпому дослідженні, проведеному за участю колишніх алкоголіків віком 30-60 років із зниженням когнітивних функцій, 2 г ALC щодня протягом трьох місяців покращили пам’ять, зорово-просторову здатність і запам’ятовування словникового запасу. У контрольованих дослідженнях ALC покращив співпрацю, комунікабельність і увагу до зовнішнього вигляду у літніх суб’єктів.

Аюрведична трава Bacopa monnieri має нейропротекторний ефект і, як було показано, підтримує пам’ять і навчання. Бакопа забезпечує розслаблений, але зосереджений ефект шляхом підвищення рівня інгібіторного (розслаблюючого) нейромедіатора ГАМК.

Вінпоцетин підтримує церебральний кровообіг і використання кисню, що може призвести до покращення когнітивних функцій. У подвійних сліпих дослідженнях, проведених за участю суб’єктів із погіршенням когнітивних функцій, вінпоцетин покращував мову, мову, пам’ять, навчання та інші показники когнітивної діяльності.

Використання

Приймайте по 2 капсули один-два рази на день перед сном або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Гіпромелоза (отримана з целюлози) капсула, лаурат кальцію.

Містить інгредієнти, отримані з сої (фітосоми).

Склад:
Розмір порції: дві капсули
Порцій в упаковці: 30
Дві капсули містять: Кількість речовини у порції
Екстракт ашвагандхи (KSM-66) (корінь) (Withania somnifera)300 мг
Ацетил-L-карнітин (як ацетил-L-карнітин хлорид)250 мг
Фітосома гінкго (гінкго білоба (листя) / комплекс фосфатидилсерину)240 мг
Екстракт бакопи (листя) (Bacopa monnieri)100 мг

PURENERGY (комплекс кофеїну птеростилбену) Птеростилбен (66 мг) Кофеїн (50 мг)

116 мг
Лютеїн від Lutemax 2020 (Tagetes erecta)10 мг
Ізомери зеаксантину від Lutemax 2020 (Tagetes erecta)2 мг
Денна норма (DV) не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка мозку (Memory Focus Brain)