Огляд на BenfoMax Benfotiamine 200 mg, Бенфотіамін 200 мг, 90 кап

Pure Encapsulations, BenfoMax

Огляд на BenfoMax Benfotiamine 200 mg, Бенфотіамін 200 мг, 90 капсул

Pure Encapsulations, BenfoMax

Опис

Тіамін є незамінним вітаміном комплексу B, який може забезпечити різноманітні переваги для здоров’я. BenfoMax містить форму цієї поживної речовини з високою біодоступністю під назвою бенфотіамін. Бенфотіамін був розроблений в Японії вченими в 1960-х роках і є жиророзчинним, завдяки чому він легше засвоюється і довше зберігається в організмі, ніж звичайні водорозчинні форми вітаміну B1, такі як тіамін HCl. Він міститься в таких овочах, як цибуля, цибуля-порей і часник; на жаль, кількість у дієтичних джерелах, як правило, невелика.

Ця добавка може допомогти підтримувати здоровий рівень активності AGE (розширений кінцевий продукт глікації); це пояснюється тим, що тіамін сприяє виробленню TPP, ферменту, який може підтримувати здоровий метаболізм глюкози. Фермент, відомий як транскетолаза, використовує три біохімічні шляхи для захисту судинних тканин‚ які є кровоносними судинами, які циркулюють кров до серця та інших життєво важливих органів.

BenfoMax також може підтримувати нервову систему, сприяючи комфорту, а також швидкості провідності нервів; це може дозволити нервовим імпульсам краще спілкуватися один з одним. Завдяки своєму потенціалу пом’якшувати ферментну активність протеїнкінази С і підтримувати баланс цитокінів, бенфотіамін також може підтримувати функцію сітківки ока, щоб підтримувати хороший зір. Крім того, він може сприяти здоров’ю нирок, підтримуючи функціонування ниркових клубочків. Клубочки — це невеликі одиниці, які відповідають за очищення та детоксикацію крові перед тим, як вона знову потрапить у кровотік.

Приймайте одну-три капсули на день, розділивши дози під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 90 капсулами BenfoMax має вистачити від одного до трьох місяців.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсулаПорції в контейнері: 90 Кількість на порцію / BenfoPure Benfotiamine 200 мг / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: Вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: Штучні добавки‚ алергени‚ ГМО‚ забруднювачі навколишнього середовища‚ додані допоміжні речовини. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-3 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте в герметичному прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого доступу: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-які проблеми зі здоров’ям або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте подалі від дітей.

Алергія / Дієтичні потреби