Pure Encapsulations, BenfoMax Benfotiamine 200 mg, Бенфотіамін 200 мг, 90 капсул

Код: 31701
Основне фото товара Pure Encapsulations, BenfoMax Benfotiamine 200 mg, Бенфотіамін...
(5)
3074 грн.
Під замовлення
Тіамін є незамінним вітаміном комплексу B, який може забезпечити різноманітні переваги для здоров’я. BenfoMax містить форму цієї поживної речовини з високою біодоступністю під назвою бенфотіамін. Бенфотіамін був ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Бенфотіамін 200 мг 90 капсул

Pure Encapsulations, BenfoMax Benfotiamine 200 mg, Бенфотіамін 200 мг, 90 капсул

Опис

Тіамін є незамінним вітаміном комплексу B, який може забезпечити різноманітні переваги для здоров’я. BenfoMax містить форму цієї поживної речовини з високою біодоступністю під назвою бенфотіамін. Бенфотіамін був розроблений в Японії вченими в 1960-х роках і є жиророзчинним, завдяки чому він легше засвоюється і довше зберігається в організмі, ніж звичайні водорозчинні форми вітаміну B1, такі як тіамін HCl. Він міститься в таких овочах, як цибуля, цибуля-порей і часник; на жаль, кількість у дієтичних джерелах, як правило, невелика.

Ця добавка може допомогти підтримувати здоровий рівень активності AGE (розширений кінцевий продукт глікації); це пояснюється тим, що тіамін сприяє виробленню TPP, ферменту, який може підтримувати здоровий метаболізм глюкози. Фермент, відомий як транскетолаза, використовує три біохімічні шляхи для захисту судинних тканин‚ які є кровоносними судинами, які циркулюють кров до серця та інших життєво важливих органів.

BenfoMax також може підтримувати нервову систему, сприяючи комфорту, а також швидкості провідності нервів; це може дозволити нервовим імпульсам краще спілкуватися один з одним. Завдяки своєму потенціалу пом’якшувати ферментну активність протеїнкінази С і підтримувати баланс цитокінів, бенфотіамін також може підтримувати функцію сітківки ока, щоб підтримувати хороший зір. Крім того, він може сприяти здоров’ю нирок, підтримуючи функціонування ниркових клубочків. Клубочки — це невеликі одиниці, які відповідають за очищення та детоксикацію крові перед тим, як вона знову потрапить у кровотік.

Приймайте одну-три капсули на день, розділивши дози під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 90 капсулами BenfoMax має вистачити від одного до трьох місяців.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсулаПорції в контейнері: 90 Кількість на порцію / BenfoPure Benfotiamine 200 мг / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: Вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: Штучні добавки‚ алергени‚ ГМО‚ забруднювачі навколишнього середовища‚ додані допоміжні речовини. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-3 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте в герметичному прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого доступу: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-які проблеми зі здоров’ям або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте подалі від дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Бенфотіамін (Benfotiamine)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності