Pure N-Acetyl Cysteine, NAC N-Ацетил-L-Цистеїн, 120 капсул

Код: 81240
Основне фото товара Pure N-Acetyl Cysteine, NAC N-Ацетил-L-Цистеїн, 120 капсул
3137 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
N-ацетилцистеїн NAC - це амінокислота, яка є попередником глутатіону, головного антиоксиданту організму, і допомагає підтримувати здорову систему детоксикації. NAC активно досліджується щодо його ролі в ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Rootcology NAC N-Ацетил-L-Цистеїн 120 капсул

Pure N-Acetyl Cysteine, NAC N-Ацетил-L-Цистеїн, 120 капсул

N-ацетилцистеїн (NAC) - це амінокислота, яка є попередником глутатіону, головного антиоксиданту організму, і допомагає підтримувати здорову систему детоксикації. NAC активно досліджується щодо його ролі в оптимізації здоров’я легенів і може сприяти відновленню м’язів після навантажень. Це також може допомогти захистити організм від звичайного впливу важких металів.

Чистий N-ацетилцистеїн може допомогти:

Розмір продукту: 120 вегетаріанських капсул

Що таке чистий N-ацетил цистеїн? N-ацетилцистеїн (NAC) - це амінокислота, яка є попередником глутатіону, головного антиоксиданту організму, і допомагає підтримувати здорову систему детоксикації. NAC активно досліджується щодо його ролі в оптимізації здоров’я легенів і може сприяти відновленню м’язів після навантажень. Це також може допомогти захистити організм від звичайного впливу важких металів.

Які переваги чистого N-ацетил цистеїну? N-ацетил цистеїн допомагає підтримувати належний рівень антиоксиданту глутатіону, підтримує природний процес детоксикації та відновлення м’язів після навантажень, захищає від нормального впливу важких металів і підтримує здорову функцію легенів.

Яка рекомендована доза? Приймайте одну капсулу щодня або за вказівкою лікаря.

Коли я повинен це приймати? Цю добавку слід приймати під час їжі, під час їжі.

Чи можна його приймати з ліками для щитовидної залози? Чистий N-ацетилцистеїн слід приймати принаймні за 30-60 хвилин після прийому ліків для щитовидної залози. Рекомендується перевіряти рівень гормонів щитовидної залози кожні 30-90 днів, щоб перевірити, чи потрібна корекція ліків.

Як довго я можу приймати чистий N-ацетил цистеїн? Чистий N-ацетилцистеїн можна приймати від 3 місяців до 2 років.

Чи слід уникати чистого N-ацетилцистеїну, якщо у мене алергія на сульфаніламідні препарати? Сульфа (ліки) і сірка/сірка (сполука) різні. Оскільки N-ацетил цистеїн є добавкою на основі сірки/сірки, її не слід приймати тим, хто чутливий до сірки/сірки. Однак N-ацетилцистеїн не містить сульфату.

Чи є якісь побічні ефекти, про які я повинен знати під час прийому чистого N-ацетил цистеїну? N-ацетилцистеїн може викликати діарею. Вживання його з їжею може зменшити ймовірність цієї реакції.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
NAC N-Ацетил-L-Цистеїн (NAC N-Acetyl-L-Cysteine)