Future Biotics, ThinkFast, Підтримка пам'яті та уваги, 60 капсул

Код: 6898
Фото товару Future Biotics, ThinkFast, Підтримка пам'яті та уваги, 60 капсул
Фото складу Future Biotics, ThinkFast, Підтримка пам'яті та уваги, 60 капсул
Фото використання Future Biotics, ThinkFast, Підтримка пам'яті та уваги, 60 капсул
Основне фото товара Future Biotics, ThinkFast, Підтримка пам'яті та уваги, 60 капсул
(5)
990 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 26.06.2024, без передоплати
Здоровя. Природа життя. Клінічно перевірені поживні речовини для здорової роботи мозку. Харчова добавка. Поставка на 30 днів. План дій з підтримки мозку та памятіБагато людей очікують, що з віком ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.35 кг

Future Biotics Підтримка пам'яті та уваги 60 капсул

Future Biotics, ThinkFast, Підтримка пам'яті та уваги, 60 капсул

Опис

План дій з підтримки мозку та пам’яті

Багато людей очікують, що з віком погіршаться основні функції мозку: мислення, міркування, пам’ять, уява, навчання, увага та концентрація. Це не повинно бути правдою. Завдяки правильному харчуванню, фізичним вправам, когнітивній стимуляції та іншим виборам здорового способу життя ефективна робота мозку може бути корисною протягом усього життя.

Дієтичний

Фізична активність

Додаткова терапія

Що робити і чого не робити

Вимірюйте свій прогрес - контролюйте свої когнітивні навички та відповіді. Стимулююча активність і правильне харчування помітно покращать увагу, пам'ять і загальну роботу мозку.

ThinkFast - надихаючись природою. До цього 100% вегетаріанського продукту додана ароматична ботанічна есенція, а також цільні натуральні рослинні кофактори, включаючи лист готу-коли, соєвий лецитин і розмарин.

Клінічні дослідження показали, що рослинні екстракти в CogninSA можуть підвищити тривалу увагу, тим самим покращуючи здатність вивчати складні завдання та підтримувати послідовність. У поєднанні з Bacopin, екстрактом гінкго та запатентованою сумішшю поживних речовин, що стимулюють мозок, включаючи L-Theanine, ThinkFast є передовою формулою, яка підтримує роботу мозку, увагу та пам’ять.

CogninSA постачає клінічно перевірену, запатентовану суміш екстракту кореня шлемника китайського (Scutellaria baicalensis) і екстракту серцевини та кори акації (Acacia catechu), яка, як було показано, покращує швидкість робочої пам’яті, що вимірюється як час реакції, що часто прирівнюється до розумової гнучкості. а також краще приймати рішення.

Екстракт гінкго білоба використовується вже більше 5000 років. Сучасні дослідження показали, що екстракт гінкго має здатність посилювати приплив крові до мозку, що сприяє пам’яті. Бакопін — це запатентований екстракт, отриманий із листя Bacopa monnieri, який століттями використовувався для покращення розумової діяльності. Наукові дані підтверджують його тривале традиційне використання.

ThinkFast містить комплекс корисних для здоров’я поживних речовин і трав, включаючи Suntheanine L-Theanine, який може мати нейропротекторну дію. Готу-кола, розмарин і соєвий лецитин містять натуральні цільні рослинні кофактори, створені природою.

Ефективність ThinkFast підсилюється за допомогою Futurebiotics BioAccelerators. Клінічно перевірений Біоперін (екстракт соняшнику чорного) покращує біодоступність поживних речовин, а наша запатентована натуральна суміш екстракту імбиру, трикату, надпотужного дигезиму та лактоспори покращує травлення та засвоєння.

Використання

Як дієтичну добавку для дорослих приймайте по 2 капсули в день, бажано під час їжі.

Композиція

Модифікована целюлоза (вегетаріанська капсула), стеаринова кислота, мікрокристалічна целюлоза, рослинний стеарат, олія м'яти. Містить сою.

Не містить дріжджів, цукру, солі, крохмалю, пшениці, глютену, молочних продуктів, штучних барвників або консервантів.

Склад:
Розмір порції: 2 капсули
Порцій в упаковці: 30
Кількість речовини у порції% добової норми
Екстракт кореня китайської тюбетейки CogninSA Екстракт серцевини та кори акації300 мг
Бакопін (стандартизований для вмісту 20% [40 мг] бакозидів A і B з екстракту листя Bacopa monnieri)200 мг
Екстракт листя гінкго білоба (стандартизований для вмісту 24% [29 мг] флавоноїдних глікозидів і 6% [7 мг] терпенів)120 мг
Запатентована сполука, що стимулює роботу мозку: (лист Готу Кола, Suntheanine L-Theanine, соєвий лецитин, лист розмарину, соя, рисові висівки)200 мг
Futurebiotics BioAccelerators (BioPerine, екстракт кореня імбиру, Trikatu, Digezyme, Lactospore)23 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка мозку (Memory Focus Brain)