Vimergy, Kids B12, Рідкий B12, 55 мл

Код: 41987
Фото товару Vimergy, Kids B12, Рідкий B12, 55 мл
Фото складу Vimergy, Kids B12, Рідкий B12, 55 мл
Фото використання Vimergy, Kids B12, Рідкий B12, 55 мл
Основне фото товара Vimergy, Kids B12, Рідкий B12, 55 мл
(5)
3326 грн.
Під замовлення
Підтримуйте здоровий мозок, імунну систему та метаболізм, одночасно підтримуючи виробництво енергії, необхідної дітям для процвітання, завдяки чудовому на смак органічному, легкозасвоюваному, зручному для дітей рідкому ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vimergy Рідкий B12 55 мл

Vimergy, Kids B12, Рідкий B12, 55 мл

Підтримуйте здоровий мозок, імунну систему та метаболізм, одночасно підтримуючи виробництво енергії, необхідної дітям для процвітання, завдяки чудовому на смак органічному, легкозасвоюваному, зручному для дітей рідкому B-12.*

Налаштуйте свою дитину на шлях здоров'я зі збалансованим розумом і життєвим тілом! Vimergy Kids Organic Liquid B12 пропонує градуйований розмір порції на основі віку вашої дитини з легко читаною маркованою піпеткою для точного вимірювання. Вітамін B12 є життєво важливим компонентом багатьох процесів у розвитку. Вітамін B-12 є важливою поживною речовиною для сотень процесів в організмі, включаючи здорову роботу нервової системи, ефективність метаболізму та виробництво еритроцитів*.

Vimergy Kids B12 містить дві метаболічно активні коферментні форми вітаміну B12. Це означає, що вони є формами вітаміну B12, які найлегше розпізнаються та використовуються організмом. Вони як товариші по команді MVP, які разом працюють над багатьма процесами, пов’язаними з вітаміном B12 в організмі. Vimergy Kids B12 — це смачна формула з рекомендаціями щодо використання, які зручні для дітей, і оснащена піпеткою з маркуванням, яку легко відміряти, щоб зробити точне використання зручним, незалежно від того, чи додаєте ви його в сік, смузі чи берете прямо з пляшки. Вітамін B12 забезпечує 7 важливих переваг для здоров’я для росту та розвитку вашої дитини:

Як використовувати

Розмір порції: як дієтична добавка, рекомендований розмір порції залежить від віку:

Можна додавати в їжу, напої або смузі. Зберігання: зберігати в прохолодному, темному місці. Протипоказання: не використовуйте цей продукт, якщо у вашої дитини алергія або гіперчутливість до будь-якого з його інгредієнтів. Перед використанням проконсультуйтеся з лікарем вашої дитини, особливо якщо ваша дитина приймає ліки або має діагностоване захворювання. Негайно припиніть споживання та припиніть використання, якщо ваша дитина відчуває будь-яку побічну реакцію на цей продукт.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Рідкий B12 (Vitamin B12 Drops)
Vimergy, Lemon Balm, Меліса, 115 мл
(5)
2030 грн.
У наявності
Vimergy, Kids Zinc, Рідкий Цинк, 55 мл
(5)
1646 грн.
У наявності
Біодобавки для дітей