Pure Encapsulations, Adenosyl/Hydroxy B12, Вітамін B12 Аденозил Гідроксид, 30 мл

Код: 31443
Основне фото товара Pure Encapsulations, Adenosyl/Hydroxy B12, Вітамін B12 Аденози...
(5)
1810 грн.
Під замовлення
Без яєць. Не містить глютену. Без ГМО. GMP. Зроблено в США. Без арахісу. Без пшениці. Гіпоалергенний. Гідроксикобаламін є попередником вітаміну B12, який перетворюється в організмі як на метилкобаламін, так і на аденозилкобаламін. Він схожий ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.23 кг

Pure Encapsulations Вітамін B12 Аденозил Гідроксид 30 мл

Pure Encapsulations, Adenosyl/Hydroxy B12, Вітамін B12 Аденозил Гідроксид, 30 мл

Гідроксикобаламін є попередником вітаміну B12, який перетворюється в організмі як на метилкобаламін, так і на аденозилкобаламін. Він схожий на ціанокобаламін без ціанідної частини. Аденозилкобаламін є активованою формою, подібною до метилкобаламіну, який міститься в цитозолі клітин і переважає в крові та інших рідинах. Аденозилкобаламін є основною формою вітаміну В12, що зберігається в мітохондріях клітинних тканин, і є ключовим кофактором метаболізму вуглеводів для ферменту метилмалоніл-КоА-мутази, який використовується для виробництва сукциніл-КоА. Оптимальні рівні також підтримують здоровий синтез нейронального мієліну.

Ці заяви не були оцінені Управлінням з харчових продуктів і медикаментів (FDA). Ці продукти не призначені для діагностики, лікування чи лікування будь-якої хвороби чи стану. Будь ласка, проконсультуйтеся зі своїм лікарем перед початком будь-яких фізичних вправ чи програми харчових добавок або перед використанням цих або будь-яких продуктів під час вагітності або якщо у вас є серйозне захворювання.Розмір порції: 1 мл (0,03 рідкої унції) (одна повна крапельниця) Порції в упаковці: 30Кількість на порцію /Вітамін B12 (у формі аденозилкобаламіну та 50% гідроксикобаламіну) 1‚000 мкг / 41‚667%відсотка добової норми (DV) .Інші інгредієнти: очищена вода, природний гліцерин, лимонна кислота, сорбат калію.Перед використанням добре збовтати. Як дієтичну добавку, приймайте по 1 мл (1 повна крапельниця) 1-3 рази на день під час їжі.Зберігати в прохолодному‚ сухому місці.Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням.Зберігати в недоступному для дітей місці.Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена.Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Рідкий B12 (Vitamin B12 Drops)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності