Pure Encapsulations, B12 Liquid, Рідкий B12, 30 мл

Код: 31561
Основне фото товара Pure Encapsulations, B12 Liquid, Рідкий B12, 30 мл
(5)
1247 грн.
Під замовлення
B12 Liquid by містить форму вітаміну B-12, відому як метилкобаламін. Метилкобаламін походить від ферментації декстрози кукурудзи‚ процес, який надає йому природного червоного кольору. Дослідження показують, що рідкі ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Рідкий B12 30 мл

Pure Encapsulations, B12 Liquid, Рідкий B12, 30 мл

Опис

B12 Liquid by містить форму вітаміну B-12, відому як метилкобаламін. Метилкобаламін походить від ферментації декстрози кукурудзи‚ процес, який надає йому природного червоного кольору. Дослідження показують, що рідкі форми поживних речовин краще засвоюються організмом порівняно з капсулами або таблетками. Вітаміни групи В є важливою частиною нашого щоденного харчування – вітамін В12 може бути одним із найважливіших.

Вітамін B12 добре відомий своєю здатністю підвищувати рівень енергії. Люди з симптомами втоми часто приймають добавки B12. Однією з причин, чому він здатний підвищити вашу енергію, є той факт, що B12 використовується для перетворення вуглеводів на глюкозу, яка потім використовується вашим тілом як енергія. Оскільки вітамін В12 пов’язаний із процесом перетворення вуглеводів на глюкозу, він також впливає на ваш метаболізм. Вітамін B-12 також сприяє зміцненню еритроцитів і здоров’ю серця.

Вітамін B12 також відіграє ключову роль у здоров’ї вашої нервової системи: дослідження показують, що ця поживна речовина може сприяти синтезу білка, який допомагає підтримувати нервові клітини здоровими та активними. Одним із способів, як B12 робить це, є сприяння виробленню здорової мієлінової оболонки, яка покриває нервові волокна. Дефіцит вітаміну B12 може призвести до неврологічних симптомів, таких як втрата пам’яті, зміни настрою та навіть психоз. З цих причин B12 також, як відомо, сприяє психічному благополуччю, одночасно, можливо, покращуючи фокус і концентрацію.

Цієї пляшки «B12 Liquid» об’ємом одна унція вистачить вам приблизно на місяць, і вона навіть постачається з простою у використанні крапельницею, яка спрощує вимірювання щоденної дози. Він також не містить жодних прихованих покриттів, допоміжних речовин, сполучних речовин, наповнювачів, шелаків, штучних барвників, ароматизаторів, молочної пшениці, дріжджів, глютену, кукурудзи, цукру, крохмалю, сої або гідрогенізованих олій.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробничого процесу має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мл (0,03 рідкої унції) (одна повна крапельниця)Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Вітамін B12 1‚000 мкг / 41‚667% добової норми (DV) не встановлено. Інші інгредієнти: очищена вода, природний гліцерин ‚ лимонна кислота‚ сорбат калію‚ екстракт листя стевії. Без глютену / без ГМО / гіпоалергенний.

Дозування

Перед використанням добре збовтати. Як дієтичну добавку, приймайте по 1 крапельниці 1-3 рази на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігайте в прохолодному, сухому місці. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Використовуйте лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Примітка: Вміст може не заповнювати упаковку, щоб розмістити необхідне маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Рідкий B12 (Vitamin B12 Drops)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності