Olive Leaf Alcohol-Free, Оливкове листя, 60 мл

Код: 39174
Фото товару Olive Leaf Alcohol-Free, Оливкове листя, 60 мл
Фото складу Olive Leaf Alcohol-Free, Оливкове листя, 60 мл
Фото використання Olive Leaf Alcohol-Free, Оливкове листя, 60 мл
Основне фото товара Olive Leaf Alcohol-Free, Оливкове листя, 60 мл
(5)
1773 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 21.07.2024, без передоплати
Потужні антимікробні властивості оливкового листя роблять його незамінним компонентом комплексного лікування. Він може допомогти зміцнити організм проти багатьох хвороботворних мікроорганізмів, від вірусів до бактерій і ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

BrainChild Nutritionals Оливкове листя 60 мл

Olive Leaf Alcohol-Free, Оливкове листя, 60 мл

Опис

Потужні антимікробні властивості оливкового листя роблять його незамінним компонентом комплексного лікування. Він може допомогти зміцнити організм проти багатьох хвороботворних мікроорганізмів, від вірусів до бактерій і паразитів, особливо ефективно запобігаючи хворобам, таким як кандидоз і звичайні застуди. Тим, хто має підвищений ризик підхопити віруси, слід розглянути питання про дотримання дієтичних добавок з часом, особливо в пік сезону, з регулярними перервами щомісяця.

Великі дослідження оливкового листя виявили його потенціал як потужного противірусного засобу. Дослідження показали, що олеуропеїн, основна активна речовина, що міститься в оливках, містить енолову кислоту, яка здатна перешкоджати розмноженню бактерій, вірусів і паразитів. Найновіші відкриття свідчать про те, що цей природний засіб може блокувати цілі вірусоспецифічні системи в нашому організмі та впливати на вірусні амінокислоти, щоб допомогти запобігти інфекції або поширюватися далі, запобігаючи подрібненню або збиранню на клітинних мембранах, одночасно безпосередньо націлюючись на інфіковані клітини, щоб повністю зупинити реплікацію.

Екстракт оливкового листя має потужні антиоксидантні властивості, що робить його ідеальною добавкою, яка допомагає захистити серце від коронарної оклюзії та навіть зупинити артеріосклероз, якщо приймати його протягом тривалого періоду. Дослідження, які тривали кілька десятиліть, показали, що олеуропеїн може різко знизити артеріальний тиск і покращити кровообіг у коронарних артеріях, а також зменшити аритмії та скорочення м’язів кишечника.

Інгредієнт

Розмір порції: 30 крапель (1,5 мл) Порцій в упаковці: 40

Кількість речовини у порції /

Органічно вирощений екстракт оливкового листя 1: 4

Інші інгредієнти: очищена вода, рослинний гліцерин.

Дозування

Повна доза для дорослих становить 30-60 крапель на склянку води або іншого напою 3 рази на день. Почніть з половинної дози і доведіть до повної дози протягом перших кількох днів, щоб уникнути реакції Герксгеймера (відмирання). Доза для дітей: половина дози для дорослих. Для чутливих дітей починайте з однієї краплі 3 рази на день і поступово збільшуйте до 15 крапель 3 рази на день у соку, воді або іншому напої.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Оливкове листя (Olive Leaf)
Ultra-Sensitive Minerals, Мінерали, 947 мл
(5)
3680 грн
Доставлення
Active Folate Liquid Alcohol Free, Фолат, 30 мл
(5)
1146 грн
Доставлення