Algonot, NeuroProtek LP, НеуроПротек ЛП, 60 капсул

Код: 37369
Основне фото товара Algonot, NeuroProtek LP, НеуроПротек ЛП, 60 капсул
(5)
3047 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 22.07.2024, без передоплати
NeuroProtek LP це унікальна повністю натуральна дієтична добавка для перорального прийому у вигляді мякої капсули, яка містить меншу кількість кверцетину та рутину, ніж оригінальна ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.23 кг

Algonot НеуроПротек ЛП 60 капсул

Algonot, NeuroProtek LP, НеуроПротек ЛП, 60 капсул

NeuroProtek LP — це унікальна повністю натуральна дієтична добавка для перорального прийому у вигляді м’якої капсули, яка містить меншу кількість кверцетину та рутину, ніж оригінальна формула NeuroProtek, завдяки чому містить менше фенолів. NeuroProtek LP розроблений для максимального посилення впливу флавоноїдів, а також для подолання будь-яких перешкод для засвоєння. NeuroProtek LP не містить: штучних барвників, ароматизаторів або підсолоджувачів, кукурудзи, яєць, риби, важких металів, молока/казеїну, арахісу, консервантів, солі, сої або соєвих субпродуктів, молюсків, крохмалю, горіхів, пшениці/клейковини. і дріжджі. Наші інгредієнти не отримані з яловичини або яловичих субпродуктів. Лютеолін (насіння грейпфрута) – це поживна речовина з класу природних молекул, відомих як біофлавоноїди. Кверцетин (софора) - природний некислотний флавоноїд. Рутин (софора) є глікозидом флавоноїду кверцетину та є некислотним природним флавоноїдом, який додає додаткові антиоксидантні властивості. Рутин сприяє вивільненню кверцетину в кишечнику, полегшуючи всмоктування. Олія оливкової макухи (насіння) (необроблена, мікрофільтрована) є природним потужним антиоксидантом із низьким вмістом кислоти. Ця унікальна олія (ліпід) відіграє важливу роль у NeuroProtek Low Phenol, оскільки використовується для підвищення засвоюваності флавоноїдів. Хоча деякі результати можна побачити відразу, може знадобитися 6 місяців, перш ніж будуть спостерігатися вимірювані результати. Медичні працівники можуть пропонувати NeuroProtek разом з іншими необхідними методами лікування. НейроПротек ЛП слід зберігати в сухому прохолодному місці, недоступному для дітей. NeuroProtek LP слід приймати лише в запропонованих дозах - Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням Мінімальна добова доза 2 м'які гелі на 20 кг (44 фунти) маси тіла Дозування - Максимальна добова доза - 3 м'які гелі на 20 кг (44 фунти) маси тіла Максимум на день 9 м'яких гелів на день. Рекомендовані дози працюють найкраще, якщо їх розділяти протягом дня.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Лютеолін (Luteolin)