Swanson, Luteolin Complex 100 mg, Лютеолін, 30 капсул

Код: 37012
Фото товару Swanson, Luteolin Complex 100 mg, Лютеолін, 30 капсул
Фото складу Swanson, Luteolin Complex 100 mg, Лютеолін, 30 капсул
Фото використання Swanson, Luteolin Complex 100 mg, Лютеолін, 30 капсул
Основне фото товара Swanson, Luteolin Complex 100 mg, Лютеолін, 30 капсул
(5)
740 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 15.07.2024, без передоплати
Здоровя мозку та нервової системи. 100 мг на капсулу. Харчова добавка. Флавоноїди або біофлавоноїди - це поживні речовини рослинного походження, які містять деякі з найпоширеніших елементів у раціоні ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.03 кг

Swanson Лютеолін 30 капсул

Swanson, Luteolin Complex 100 mg, Лютеолін, 30 капсул

Опис

Флавоноїди (або біофлавоноїди) - це поживні речовини рослинного походження, які містять деякі з найпоширеніших елементів у раціоні людини. У світі існує понад 4000 різних флавоноїдів, і лютеолін є одним із найпоширеніших флавоноїдів. Він міститься в різноманітних фруктах, овочах і травах, включаючи селеру, артишоки, чебрець, цитрусові тощо. Тепер лютеолін має стати «флавоноїдом майбутнього» завдяки швидкому зростанню кількості доказів (понад 2000 опублікованих досліджень на сьогоднішній день), які свідчать про велику потенційну користь для здоров’я людського мозку, пізнання та довголіття.

Більшість досліджень лютеоліну свідчать про біологічні переваги, настільки фундаментальні для здоров’я та благополуччя людини, що їх вплив можна застосувати до широкого спектру поширених проблем зі здоров’ям на кожному етапі життя. Наприклад, головною причиною старіння вважається функціонування мітохондрій (енергетичного центру кожної клітини), а точніше їх зниження. Ця «мітохондріальна теорія старіння» тісно пов’язана з «теорією вільних радикалів» у тому, що вільні радикали утворюються всередині клітин завдяки функції виробництва енергії мітохондріями. Ряд повідомлень свідчить про те, що лютеолін може захищати від старіння мітохондрій шляхом активації цих клітинних антиоксидантів.

Однак мозок все ще залишається найцікавішою областю дослідження лютеоліну. Згідно з дослідженнями, лютеолін може допомогти знизити рівень амілоїдних білків, одночасно захищаючи мітохондрії від вільних радикалів, що робить його унікальним, багатогранним продуктом для когнітивного харчування та підтримки.

Немає сперечатися з наукою, але також важливо відзначити, що не всі добавки з лютеоліном будуть працювати, як свідчать дані. Лютеолін сам по собі не є біодоступним. Він вимагає присутності інших біофлавоноїдів, щоб метаболізуватися організмом і досягти клітин в активній формі. Лютеолін часто супроводжується рутином, який «розкриває» його потенціал для зміцнення здоров’я людини. Swanson Ultra Luteolin Complex забезпечує чистий природний лютеолін і рутин у ідеальному балансі для оптимальної біологічної користі.

Використання

Як дієтичну добавку приймайте одну овочеву капсулу на день, запиваючи водою.

Композиція

Рисові висівки, гіпромелоза (вегетаріанська капсула), пальмітат кальцію, діоксид кремнію.

Примітка: виготовлено на заводі, який переробляє арахіс і горіхи.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
Кількість речовини у порції% добової норми
Лютеолін50 мг
Рутина50 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Лютеолін (Luteolin)
Swanson, MultiOmega 3-6-9, Омега 3 6 9, 220 капсул
(5)
1428 грн
У наявності