DHA Finest Pure Fish Oil Natural Orange Flavor, ДГК, 150 мл

Код: 36308
Фото товару DHA Finest Pure Fish Oil Natural Orange Flavor, ДГК, 150 мл
Фото складу DHA Finest Pure Fish Oil Natural Orange Flavor, ДГК, 150 мл
Фото використання DHA Finest Pure Fish Oil Natural Orange Flavor, ДГК, 150 мл
Основне фото товара DHA Finest Pure Fish Oil Natural Orange Flavor, ДГК, 150 мл
(5)
3610 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 23.07.2024, без передоплати
Високий вміст DHA Finest Pure Fish Oil від Pharmax є зручним джерелом цих омега-3 жирних кислот. Він містить рибячий жир, отриманий з тунця, і використовує ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pharmax ДГК 150 мл

DHA Finest Pure Fish Oil Natural Orange Flavor, ДГК, 150 мл

Опис

Високий вміст DHA Finest Pure Fish Oil від Pharmax є зручним джерелом цих омега-3 жирних кислот. Він містить риб’ячий жир, отриманий з тунця, і використовує природні збагачені NEO-3 EPA та DHA для максимального збільшення вмісту незамінних жирних кислот.

Кожна доза High DHA Finest Pure Fish Oil містить 1‚200 міліграмів DHA та 260 міліграмів EPA для підтримки функції та розвитку мозку. DHA (докозагексаєнова кислота) може сприяти здоров’ю серця, когнітивній функції та пам’яті. Тим часом EPA (ейкозапентаєнова кислота) може позитивно вплинути на ваш настрій і зменшити запалення.

Ця рідка добавка омега-3 складається з натурального ароматизатора лимона та ефірної олії апельсина, щоб забезпечити чудовий смак і запах!

Дорослим приймати по одній чайній ложці двічі на день під час їжі; діти та підлітки повинні приймати одну чайну ложку щодня під час їжі. Одна пляшка високоякісного риб’ячого жиру Pharmax з високим вмістом DHA забезпечує 30 порцій.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/pharmax.html

Інгредієнти

Розмір порції: 1 чайна ложка (5 мл) Порції в упаковці: приблизно 30 кількостей на порцію / для дорослих, підлітків і дітей 4+ років Калорії 40 Загальний жир 4,5 г / 6%^ Насичений жир 1 г / 4%^ Холестерин 35 мг / 11% Риба Олія (з тунця) 4‚383 мг / Докозагексаєнова кислота (DHA) 1‚180 мг / Ейкозапентаєнова кислота (EPA) 120 мг / Кількість на порцію / для дітей 1-3 років Калорії 40 Загальний жир 4,5 г / 11%^^ Насичені жири 1 г / 8%^^ Холестерин 35 мг / 11% Риб’ячий жир (з тунця) 4‚383 мг / Докозагексаєнова кислота (DHA) 1‚180 мг / Ейкозапентаєнова кислота (EPA) 120 мг / Добова норма (DV) не встановлена . ^ Відсоток добової норми (DV) базується на дієті в 2‚000 калорій. ^^ Відсоток добової норми (DV) базується на дієті в 1‚000 калорій. Інші інгредієнти: олія солодкого апельсина, змішаний концентрат токоферолів Містить: Риба (тунець)

Дозування

Дорослі, підлітки та діти (1 рік і старше): одна чайна ложка щодня під час їжі або за вказівкою спеціаліста. Не пийте безпосередньо з пляшки.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Як і оливкова олія першого віджиму, DHA Finest Pure Fish Oil може час від часу мутніти в холодних умовах. Це цілком нормально і жодним чином не впливає на якість масла. Якщо потепліє, хмарність зникне. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Після відкриття зберігати в холодильнику. Вміст може не заповнювати упаковку, щоб розмістити необхідне маркування. Будь ласка, покладайтеся на заявлену якість. Зберігати в недоступному для дітей. Застереження щодо алергенів: містить рибу.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
ДГК (DHA)
HLC Synbiotic Intensive 7 Sachets, Підтримка імунітету, 20 Gra...
(5)
3158 грн
Доставлення