L-Carnosine with R-Alpha Lipoic Acid, L-Карнозин, 60 капсул

Код: 36264
Фото товару L-Carnosine with R-Alpha Lipoic Acid, L-Карнозин, 60 капсул
Фото складу L-Carnosine with R-Alpha Lipoic Acid, L-Карнозин, 60 капсул
Фото використання L-Carnosine with R-Alpha Lipoic Acid, L-Карнозин, 60 капсул
Основне фото товара L-Carnosine with R-Alpha Lipoic Acid, L-Карнозин, 60 капсул
(5)
2868 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 24.07.2024, без передоплати
Багато природних процесів, які відбуваються у вашому тілі, можуть прискорити нормальне старіння клітин, через що ви можете почуватися та виглядати старше, ніж ви є. Одним ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Dr. Mercola L-Карнозин 60 капсул

L-Carnosine with R-Alpha Lipoic Acid, L-Карнозин, 60 капсул

Опис

Багато природних процесів, які відбуваються у вашому тілі, можуть прискорити нормальне старіння клітин, через що ви можете почуватися та виглядати старше, ніж ви є. Одним із таких процесів є глікація. Це відбувається, коли надмірна кількість харчового цукру, такого як глюкоза або фруктоза, зв’язується з білками у вашому тілі, викликаючи окислювальний стрес. Глікація білків і перехресне зшивання — коли білки злипаються — не тільки сприяють швидшому старінню клітин, але також можуть вплинути на здоров’я ваших очей, мозку, серця, кровоносних судин, м’язів, імунної системи та багато іншого. На щастя, L-карнозин – ефективний поглинач вільних радикалів, який ваше тіло виробляє природним шляхом – може допомогти підтримати ваше загальне здоров’я. А оскільки L-карнозин значною мірою міститься в м’ясі, вегетаріанці та інші можуть мати низький рівень цієї важливої ​​сполуки. L-карнозин з R-ALA: поєднує 500 мг (на порцію) L-карнозину з 150 мг R-альфа-ліпоєвої кислоти або R-ALA – ще одна не менш важлива речовина. антиоксидант зі здатністю долати гематоенцефалічний бар’єр. Використовує стабілізовану та біопідсилену форму R-ліпоєвої кислоти, що забезпечує еквівалент 40 нестабілізованих капсул R-ліпоєвої кислоти в одній капсулі. Разом L-карнозин і R-ALA діють синергетично, щоб забезпечити подвійну антиоксидантну підтримку для вашого серця, мозку, зору, метаболічного та імунного здоров’я. Надайте своєму організму загальну підтримку, яка може йому знадобитися, і замовте свій запас сьогодні.

Офіційний сайт: https: //shop.mercola.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію/ L-карнозин 500 мг/ R-альфа-ліпоєва кислота 150 мг/ (з Na-RALA Sodium R-Lipoate) Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: капсула (гідроксипропілметилцелюлоза), рисове борошно, концентрат рисової лушпиння, камедь акації, соняшникова олія.

Дозування

Рекомендації щодо застосування: Дорослим як дієтичну добавку приймати дві (2) капсули на день.

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ. НЕ КОРИСТУЙТЕСЯ, ЯКЩО ПЛОЩАДКА БЕЗПЕКИ ЗЛАМАНА. Якщо ви годуєте грудьми, вагітні, приймаєте ліки або маєте захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Карнозин (L-Carnosine)