Zinc Citrate 25 mg, Цитрат Цинку, 60 капсул

Код: 35821
Фото товару Zinc Citrate 25 mg, Цитрат Цинку, 60 капсул
Фото складу Zinc Citrate 25 mg, Цитрат Цинку, 60 капсул
Фото використання Zinc Citrate 25 mg, Цитрат Цинку, 60 капсул
Основне фото товара Zinc Citrate 25 mg, Цитрат Цинку, 60 капсул
(5)
718 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.07.2024, без передоплати
Цинк це універсальний мінерал, який робить багато різних речей для вашого тіла він підтримує вашу імунну систему, гарантує, що ваше тіло отримує максимальну користь ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Allergy Research Group Цитрат Цинку 60 капсул

Zinc Citrate 25 mg, Цитрат Цинку, 60 капсул

Опис

Цинк — це універсальний мінерал, який робить багато різних речей для вашого тіла: він підтримує вашу імунну систему, гарантує, що ваше тіло отримує максимальну користь від вуглеводів, які ви їсте, і відновлює тканини тіла. Він також захищає ваші клітини від шкідливих молекул, відомих як вільні радикали.

Незважаючи на його важливість, ваше тіло не в змозі виробляти цинк. Натомість ви повинні отримувати мінерал через свій раціон; Джерела їжі включають червоне м’ясо, устриці, сир, птицю, квасолю та насіння соняшнику. У більшості людей його достатньо в організмі, але деякі люди мають проблеми з низьким рівнем цинку. У вас вищий ризик дефіциту цинку, якщо ви літній, дотримуєтеся обмеженої дієти, вегетаріанець або страждаєте на целіакію, через яку вашому організму важко засвоювати поживні речовини.

Якщо у вас мало цинку, у вас можуть виникнути такі симптоми, як втрата апетиту, поганий нюх або смак, рани, які загоюються надзвичайно довго, рідкісні менструації та білі плями на нігтях. Якщо вам потрібно більше, досить просто вирішити цю проблему за допомогою добавки.

Кожна капсула цитрату цинку Allergy Research Group містить 25 мг цинку. Мінерал представлений у формі цитрату цинку, який легко засвоюється організмом. Цитрат цинку сприяє ефективній роботі різних типів клітин вашої імунної системи. Це також допомагає вашому тілу виробляти білки колагену, які захищають вашу шкіру, поглинаючи та використовуючи поживні речовини.

Кожна пляшка цитрату цинку 25 мг від Allergy Research Group містить 60 капсул, яких має вистачити від 20 до 60 днів, залежно від вашої дози. Рекомендована доза становить від однієї до трьох капсул на день, якщо інше не призначено лікарем.

Allergy Research Group надає високоякісні гіпоалергенні добавки вже понад 30 років. Його унікальні добавки включають останні наукові відкриття, що робить продукти Allergy Research Group вибором багатьох лікарів та інших медичних працівників для підтримки харчування та здоров’я своїх пацієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.allergyresearchgroup.com

Інгредієнти

Розмір порції 1 капсула Порцій в упаковці 60 Кількість на порцію: цинк (у вигляді цитрату цинку) 25 мг Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза, целюлоза, діоксид кремнію, стеарат магнію. Ця поживна речовина має найвищу якість і чистоту, не містить усіх поширених алергенів (антигенів) і не містить консервантів, розріджувачів або штучних добавок.

Дозування

Рекомендоване застосування: як дієтична добавка по 1 капсулі від одного до трьох разів на день або за вказівкою лікаря. Протипоказано застосування препаратів, що містять алюміній

Запобіжні заходи

Зберігати в прохолодному‚ сухому місці‚ щільно закритим

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Цитрат Цинку (Zinc Citrate)
Allergy Research Group, Tricycline, Тріціклін, 90 капсул
(4.9)
3261 грн
Доставлення