Klean Recovery Milk Chocolate, Підтримка метаболізму жирів, 1092 г

Код: 35449
Фото товару Klean Recovery Milk Chocolate, Підтримка метаболізму жирів, 1092
Фото складу Klean Recovery Milk Chocolate, Підтримка метаболізму жирів, 1092
Фото використання Klean Recovery Milk Chocolate, Підтримка метаболізму жирів, 1092
Основне фото товара Klean Recovery Milk Chocolate, Підтримка метаболізму жирів, 1092
(5)
3169 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Ви вирішуєте тренуватися до сходу сонця, виконайте цей додатковий набір і наберете милі. Вам потрібно, щоб ваше тіло працювало якнайкраще, а це означає оптимізоване відновлення ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klean Athlete Підтримка метаболізму жирів 1092 г

Klean Recovery Milk Chocolate, Підтримка метаболізму жирів, 1092 г

Опис

Ви вирішуєте тренуватися до сходу сонця, виконайте цей додатковий набір і наберете милі. Вам потрібно, щоб ваше тіло працювало якнайкраще, а це означає оптимізоване відновлення зараз. Klean Recovery — це порошок зі смаком молочного шоколаду, створений саме для цього. Виготовляється без штучних барвників, ароматизаторів і підсолоджувачів, не містить ГМО інгредієнтів і не містить глютену. Співвідношення вуглеводів до білка 4: 1, призначене для прийому після тренування або змагань, складається з гідролізованого морського білка, який засвоюється ефективніше, ніж інші джерела, і багатий амінокислотами, такими як метіонін, гістидин та аргінін. Підживлюйте тренування та оптимізуйте ефективність за допомогою Klean Recovery, щоб ви могли продовжувати тренуватися, відновлюватися та повторювати.

Офіційний сайт: http: //www. kleanathlete. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (приблизно 54,6 грама) Порції в упаковці: 20 Кількість на порцію / Калорії 210 Загальний жир 0,5 г / Загальний вміст вуглеводів 40 г / 15% Харчові волокна 1 г / 4% Цукор 39 г / Включає 38 г доданого цукру Білок 10 г / 20% кальцію 65 мг / 5% заліза 1,2 мг / 7% калію 210 мг / 4% Денна норма (DV) не встановлена. Відсоток добової норми базується на дієті в 2000 калорій. Інгредієнти: декстроза (з тапіоки), фруктоза, ізолят сироваткового протеїну (з молока), какао голландського виробництва, натуральні ароматизатори, соняшниковий лецитин. Містить: молоко без глютену, без ГМО, сертифіковане NSF для спорту

Дозування

Змішайте одну мірну ложку з 10-12 унціями води та споживайте протягом 20 хвилин після тренування чи змагання або за вказівкою професійного тренера.

Запобіжні заходи

ПОПЕРЕДЖЕННЯ. Випадкове передозування продуктів, що містять залізо, є основною причиною смертельного отруєння у дітей віком до 6 років. ЗБЕРІГАЙТЕ ЦЕЙ ПРОДУКТ В МЕРІ ДОСТУПНОСТІ ДІТЕЙ. У разі випадкового передозування негайно зверніться до лікаря або в токсикологічний центр. Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігайте в прохолодному‚ сухому місці‚ Використовуйте лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Упаковка по вазі, а не по об'єму. Може виникнути осідання.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка метаболізму жирів (Lipid Metabolism)
Klean Pre-Workout Powder Natural, Передтренувальний комплекс, ...
(5)
2612 грн
Доставлення
Klean-C Natural Strawberry-Orange, Підтримка метаболізму жирів...
(5)
1678 грн
Доставлення