Krill Oil 1000 mg, Олія Антарктичного Кріля, 60 капсул

Код: 35028
Фото товару Krill Oil 1000 mg, Олія Антарктичного Кріля, 60 капсул
Фото складу Krill Oil 1000 mg, Олія Антарктичного Кріля, 60 капсул
Фото використання Krill Oil 1000 mg, Олія Антарктичного Кріля, 60 капсул
Основне фото товара Krill Oil 1000 mg, Олія Антарктичного Кріля, 60 капсул
(5)
3136 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.07.2024, без передоплати
Олія криля 1000 мг K-Real 60 мяких капсул від Healthy Origins може потенційно покращити здоровя суглобів і сприяти здоровому життю серця. Ця олія є багатим ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Healthy Origins Олія Антарктичного Кріля 60 капсул

Krill Oil 1000 mg, Олія Антарктичного Кріля, 60 капсул

Опис

Олія криля 1000 мг (K-Real) 60 м’яких капсул від Healthy Origins може потенційно покращити здоров’я суглобів і сприяти здоровому життю серця. Ця олія є багатим джерелом природних жирних кислот омега-3, EPA та DHA, які можуть покращити ваше загальне здоров’я та самопочуття.

Euphausia Superba, вид криля з антарктичних вод, допомагає підтримувати здоровий рівень ліпідів у крові у вашому тілі та зменшувати запалення. Це може підтримувати певні аспекти пізнання, підтримувати ваші суглоби здоровими та змащеними, а також підтримувати здоров’я.

Наявність фосфоліпідів у цій дієтичній добавці від Healthy Origins може сприяти засвоєнню крилевої олії у вашому організмі та забезпечувати його важливими поживними речовинами та хлором. Антиоксидантні властивості фосфоліпідів допомагають захистити клітинні мембрани вашого тіла від пошкодження вільними радикалами.

Дослідження показують, що масло криля містить інший антиоксидант, який називається астаксантин, який також є каротиноїдом. Повідомляється, що астаксантин забезпечує організм вітамінами А та Е та зменшує окислювальний стрес.

Наявність незамінних жирних кислот у олії криля 1000 мг (K-Real) 60 капсул від Healthy Origins може підтримувати здоров’я очей, стимулювати імунну систему, зменшувати серцево-судинні захворювання, боротися із запаленнями та підтримувати рівень цукру в крові в межах норми, збалансованих діапазонів.

Офіційний сайт: http: //healthyorigins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Калорії 5 Калорій з жиру 5 Загальний жир 0,5 г / транс-жир 0 г Олія криля 1‚000 мг / Забезпечує загальну кількість омега-3 жирних кислот 190 мг / EPA (ейкозапентаєнова кислота) 100 мг / DHA (докозагексаєнова кислота) 55 мг / Фосфоліпіди 400 мг / Астаксантин 200 мкг / Відсотки добових норм (DV) базуються на дієті в 2‚000 калорій. Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: желатин, гліцерин, очищена вода, натуральна ваніль. Кишковорозчинна оболонка складається з етилцелюлози, альгінату натрію, гідроксиду амонію, тригліцеридів середнього ланцюга, олеїнової кислоти, стеаринової кислоти. Містить: молюски (кріль). Без арахісу, деревних горіхів, риби, молюсків, дріжджів, яєць, молока, пшениці або сої. Без ГМО.

Дозування

Як дієтичну добавку для дорослих приймайте одну (1) м’яку капсулу на день під час першого прийому їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо у вас алергія на морепродукти, коагулопатія, або ви приймаєте антикоагулянти чи інші ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Застереження щодо алергенів: містить: молюски (кріль).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Олія Антарктичного Кріля (Krill Oil)