Krill Oil 1000 mg K-Real, Олія Антарктичного Кріля, 120 капсул

Код: 35017
Фото товару Krill Oil 1000 mg K-Real, Олія Антарктичного Кріля, 120 капсул
Фото складу Krill Oil 1000 mg K-Real, Олія Антарктичного Кріля, 120 капсул
Фото використання Krill Oil 1000 mg K-Real, Олія Антарктичного Кріля, 120 капсул
Основне фото товара Krill Oil 1000 mg K-Real, Олія Антарктичного Кріля, 120 капсул
(5)
5555 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.07.2024, без передоплати
Підтримуйте здоровя мозку та серцево-судинну систему за допомогою олії криля 1000 мг K-Real 120 мяких капсул від Healthy Origins. Схоже, що ця дієтична добавка не ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Healthy Origins Олія Антарктичного Кріля 120 капсул

Krill Oil 1000 mg K-Real, Олія Антарктичного Кріля, 120 капсул

Опис

Підтримуйте здоров’я мозку та серцево-судинну систему за допомогою олії криля 1000 мг (K-Real) 120 м’яких капсул від Healthy Origins. Схоже, що ця дієтична добавка не містить глютену, ГМО, яєць, риби, молока, сої, арахісу, пшениці, горіхів і дріжджів.

Повідомляється, що масло криля, видобуте з антарктичного виду криля під назвою Euphausia Superba, містить корисні жирні кислоти, які зменшують запалення. Ця олія також потенційно допомагає полегшити біль і набряк суглобів.

Олія криля в цій дієтичній добавці від Healthy Origins потенційно може підтримати певні аспекти здоров’я серця, сприяти здоровому настрою та зменшити менструальний дискомфорт.

Наявність омега-3 жирних кислот, EPA та DHA у формі фосфоліпідів, як повідомляється, покращує засвоєння олії вашим організмом. У той час як фосфоліпіди можуть забезпечити необхідні поживні речовини, антиоксидантний захист, і хлор для вашого тіла, каротиноїд астаксантин, з антиоксидантними властивостями, надає червоного кольору олії.

Омега-3 жирні кислоти, EPA та DHA в 1000 мг олії криля (K-Real) 120 капсул від Healthy Origins потенційно можуть полегшити серцеві захворювання та набряки, підтримувати здоровий рівень цукру в крові, підвищити імунітет, підтримати функцію печінки, покращити рухливість суглобів‚ і сприяти вашому загальному самопочуттю.

Офіційний сайт: http: //healthyorigins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Калорії 10 Загальний жир 1 г / 1% Олія криля 1‚000 мг / Загальна кількість омега-3 жирних кислот 190 мг / EPA (ейкозапентаєнова кислота) 100 мг / DHA (докозагексаєнова) Кислота) 55 мг / Фосфоліпіди 400 мг / Астаксантин 200 мкг / Добова норма не встановлена. Відсоток добової норми базується на дієті в 2000 калорій. Інші інгредієнти: кошерний желатин, гліцерин (вегетаріанський), очищена вода, натуральна ваніль. Кишковорозчинна оболонка складається з етилцелюлози, альгінату натрію, гідроксиду амонію, тригліцеридів середнього ланцюга, олеїнової кислоти, стеаринової кислоти. Містить: молюски (кріль). Не виробляється з інгредієнтами, отриманими з пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, арахісу або деревних горіхів. Виготовлено на підприємстві cGMP.

Дозування

Як дієтичну добавку для дорослих приймайте одну (1) м’яку капсулу на день під час першого прийому їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Застереження: проконсультуйтеся з лікарем перед використанням, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте антикоагулянти або інші ліки, маєте алергію на морепродукти або будь-який інший медичний стан. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ. Застереження щодо алергенів: містить: молюски (кріль)

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Олія Антарктичного Кріля (Krill Oil)