AttenTrex Berry Chewables, Підтримка мозку, 60 таблеток

Код: 34643
Фото товару AttenTrex Berry Chewables, Підтримка мозку, 60 таблеток
Фото складу AttenTrex Berry Chewables, Підтримка мозку, 60 таблеток
Фото використання AttenTrex Berry Chewables, Підтримка мозку, 60 таблеток
Основне фото товара AttenTrex Berry Chewables, Підтримка мозку, 60 таблеток
(5)
1436 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
AttenTrex це невелика жувальна таблетка зі смаком ягід, яка забезпечує гнучке, індивідуальне дозування для всієї родини, щоб сприяти приверненню уваги та бадьорості. Містить амінокислоту ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

NeuroScience Підтримка мозку 60 таблеток

AttenTrex Berry Chewables, Підтримка мозку, 60 таблеток

Опис

AttenTrex — це невелика жувальна таблетка зі смаком ягід, яка забезпечує гнучке, індивідуальне дозування для всієї родини, щоб сприяти приверненню уваги та бадьорості. Містить амінокислоту L-тирозин і активний вітамін B6 і вітамін C, AttenTrex містить вегетаріанські інгредієнти з без штучних підсолоджувачів або глютену. У продукті наведено детальні рекомендації щодо використання, починаючи з 4 років. Привертайте увагу вдень за допомогою AttenTrex!

Офіційний сайт: https: //www. neuroscienceinc. com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 таблетки Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / % добової норми Калорії 3 Загальна кількість вуглеводів 1 г / Сорбіт 0,5 г / Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 25 мг / 28% Вітамін B6 (у вигляді піридоксаль-5'-фосфату) ) 2 мг / 118% L-тирозину 250 мг / Відсотки добових норм базуються на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Не є значним джерелом додавання цукру. Інші інгредієнти: натуральні ароматизатори, аскорбілпальмітат і яблучна кислота. Вегетаріанська Без штучних підсолоджувачів Без глютену

Дозування

Розжовуйте таблетки залежно від відповідної вікової групи, наведеної нижче, або відповідно до вказівок вашого лікаря. Не перевищуйте рекомендоване використання. Вік 4-8 років: 1-2 таблетки на день. Вік 9-13 років: 1-2 таблетки до двох разів на день. Вік 14-18 років: по 1-2 таблетки до 3 разів на день. Вік>18 років: по 1-2 таблетки до 4 разів на день.

Запобіжні заходи

Цей продукт має пломбу під кришкою, що захищає від несанкціонованого доступу. Не використовуйте, якщо пломба зламана або відсутня. Зберігати при кімнатній температурі‚ в сухому місці. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка мозку (Memory Focus Brain)