Perque, Triple EFA Guard, Омега 3 6 9, 120 капсул

Код: 34249
Фото товару Perque, Triple EFA Guard, Омега 3 6 9, 120 капсул
Фото складу Perque, Triple EFA Guard, Омега 3 6 9, 120 капсул
Фото використання Perque, Triple EFA Guard, Омега 3 6 9, 120 капсул
Основне фото товара Perque, Triple EFA Guard, Омега 3 6 9, 120 капсул
(5)
2487 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.07.2024, без передоплати
Незамінні жирні кислоти омега-3, омега-6 та омега-9 необхідні для підтримки біологічних процесів організму, а також для захисту серця, мозку та інших клітин. Коли ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Perque Омега 3 6 9 120 капсул

Perque, Triple EFA Guard, Омега 3 6 9, 120 капсул

Опис

Незамінні жирні кислоти — омега-3, омега-6 та омега-9 — необхідні для підтримки біологічних процесів організму, а також для захисту серця, мозку та інших клітин. Коли вперше були виявлені, незамінні жирні кислоти називалися вітаміном F; однак зараз експерти погоджуються, що незамінні жирні кислоти діють більше як жир. Що робить споживання цих НЖК особливо важливим, так це те, що, хоча організм їх потребує, він не може виробляти їх сам.

Американська кардіологічна асоціація та інші медичні експерти-дослідники, такі як клініка Мейо, пропонують щодня вживати здорове джерело омега-3 у вигляді жирної риби, насіння льону, ріпакової олії або гарбузового насіння. Однак, якщо ви страждаєте на хворобу чи недоїдання, або якщо ви просто не можете сприймати смак їжі, яка містить незамінні жирні кислоти, вам може знадобитися приймати добавки.

На думку експертів, найкраща добавка – це та, яка містить як EPA, так і DHA, які корисні для серця та допомагають полегшити та запобігти запаленню. Triple EFA Guard від Perque забезпечує обидва, на додаток до здорової суміші омега-3, омега-6, і омега-9 жирних кислот для сприяння засвоєнню.

М’які капсули Triple EFA Guard не містять алергенів. Кожен флакон містить 120 м’яких гелевих капсул; приймати від одного до чотирьох на день під час їжі, якщо інше не призначено лікарем.

Понад два десятиліття Perque розробляє та виробляє безпечні, ефективні та унікальні дієтичні добавки. Продукти Perque часто беруть участь у престижних клінічних дослідженнях, і було показано, що вони мають більшу біодоступність, ніж конкуруючі продукти. Метою засновника, доктора Рассела М. Джаффе, завжди була інтеграція традиційної медицини з принципом профілактики.

Офіційний сайт: https: //www.perque.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка капсула. Порції в упаковці: 120 енергетичних поживних речовин / кількість на порцію / % добової норми Омега-3, загальна кількість 405 мг ALA (альфа-лінолева кислота) 335 мг / DHA (докозагексаєнова кислота) 50 мг / EPA (ейкозопентаєнова кислота) 20 мг / Омега 6 Всього 100 мг LA (лінолева кислота) 85 мг / GLA (гамма-ліноленова кислота) 15 мг / Омега 9 OA (олеїнова кислота) 20 мг / CLA (кон'югована лінолева кислота) 150 мг / Стерини (фітостероли) 1‚500 мкг / Джерела та інгредієнти: Органічна олія насіння льону 520 мг / Органічна оливкова олія (холодного віджиму першого віджиму) 210 мг / Органічна сафлорова олія (70% CLA) 190 мг / Морські ліпіди (дистильовані) ) 105 мг / Масло чорної смородини 100 мг / Вітамін Е (змішані природні токофероли) 5 МО / 17 Аскорбілпальмітат 2 мг / Фосфатидилхолін 1‚500 мкг / Фосфатидилетаноламін 1‚200 мкг / Фосфатидилінозитол 900 мкг / Кошерний гель атин 289 мг / Гліцерин (рослинний) 133 мг / Вода (в желатині) 43 мг / Екстракт флавоноїдів ріжкового дерева 42 мг / Добова норма не встановлена ​​FDA. Не містить: цитрусових, MSG, пшениці, глютену, кукурудзи, крохмалю, цукру, воску, сої, дріжджів, зеїну, сульфату, фосфатів (крім коферментів), консервантів, казеїну та інших похідних молока. Без ГМО.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте від однієї (1) до чотирьох (4) м’яких капсул на день під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Необхідно зберігати щільно закритою кришкою в прохолодному та сухому місці. Не використовуйте продукт, якщо термоусадочна стрічка навколо кришки або внутрішня пломба під кришкою пошкоджена або відсутня. Вагітним і годуючим матерям необхідно проконсультуватися з фахівцем, перш ніж приймати добавки.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега 3 6 9 (EFA Omega 3-6-9)