Brain Regain, Підтримка мозку, 90 капсул

Код: 34209
Фото товару Brain Regain, Підтримка мозку, 90 капсул
Фото складу Brain Regain, Підтримка мозку, 90 капсул
Фото використання Brain Regain, Підтримка мозку, 90 капсул
Основне фото товара Brain Regain, Підтримка мозку, 90 капсул
(5)
2116 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.07.2024, без передоплати
Підтримує здорову когнітивну та неврологічну функцію З гінкго білоба RoseOx і фосфатидилсерином Хоча східні травники покладалися на гінкго білоба протягом століть, його біологічну активність виявили ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Підтримка мозку 90 капсул

Brain Regain, Підтримка мозку, 90 капсул

Опис

Підтримує здорову когнітивну та неврологічну функцію З гінкго білоба‚ RoseOx і фосфатидилсерином Хоча східні травники покладалися на гінкго білоба протягом століть, його біологічну активність виявили лише нещодавно. Зараз гінкго білоба визнано потужним поглиначем вільних радикалів, який може підтримувати здорову функцію судин. Brain Regain також використовує додаткову комбінацію RoseOx, стандартизованого екстракту розмарину, фосфатидилсерину та інших поживних речовин для підтримки здорової неврологічної функції. RoseOx є зареєстрованою торговою маркою Hauser Inc.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 рослинна капсула Порції в контейнері: 90 Кількість на порцію / %DV холіну (з холіну бітартрату) 50 мг / 9% екстракту гінкго (гінкго білоба) (листя) 60 мг / (мін. 24% гінкгофлавонглікозидів і 6% гінкголідів) RoseOx 25 мг / (Стандартизований екстракт листя розмарину) (Rosmarinus officinalis) (мін. 6% карнозової кислоти) Фосфатидилсерин 15 мг / Комплекс гуперзину (Huperzia serrata) (Мох) 25 мкг / L-глутамін (у вільній формі) 125 мг / Готу кола 125 мг / (центелла азіатська) (екстракт 4: 1) (лист) добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза (капсула), рисове борошно, стеарат магнію (рослинне джерело та діоксид кремнію. Містить: соя (фосфатидилсерин із соєвого лецитину) (без ГМО) Не виготовлено з пшениці, глютену, молока, яєць, риби, молюсків або дерев інгредієнти горіхів, вироблені на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Дозування

Приймайте по 1 капсулі 1-2 рази на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Інгредієнти цього продукту можуть взаємодіяти зі скополаміном, антикоагулянтами, антиагрегантами, протисудомними препаратами та антидепресантами. Проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт, якщо ви плануєте операцію, приймаєте будь-які ліки, якщо у вас є захворювання серця, печінки або легенів, або якщо у вас порушення згортання крові. Не використовуйте, якщо ви вагітні або годуєте грудьми. Не призначений для використання у дітей. Не їжте пакети свіжості. Зберігати в пляшці. У цьому виробі можуть спостерігатися природні зміни кольору.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка мозку (Memory Focus Brain)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2052 грн
Доставлення