Flush-Free Niacin 500 mg, Ніацин, 90 капсул

Код: 34198
Фото товару Flush-Free Niacin 500 mg, Ніацин, 90 капсул
Фото складу Flush-Free Niacin 500 mg, Ніацин, 90 капсул
Фото використання Flush-Free Niacin 500 mg, Ніацин, 90 капсул
Основне фото товара Flush-Free Niacin 500 mg, Ніацин, 90 капсул
(5)
1471 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 19.07.2024, без передоплати
Ніацин, також відомий як вітамін B3, є однією з найважливіших поживних речовин для вашого організму. Він бере участь у приблизно пятдесяти різних метаболічних процесах, від ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Ніацин 90 капсул

Flush-Free Niacin 500 mg, Ніацин, 90 капсул

Опис

Ніацин, також відомий як вітамін B3, є однією з найважливіших поживних речовин для вашого організму. Він бере участь у приблизно п’ятдесяти різних метаболічних процесах, від підтримки цілісності клітин, які постачають енергію вашому тілу, до перетворення вуглеводів в енергію.

Protocol for Life Balance Flush-Free Niacin 500 мг може запобігти накопиченню холестерину в артеріях і печінці. Ця добавка також може покращити кровообіг, розширюючи кровоносні судини, що, у свою чергу, посилає кров до ваших кінцівок (рук і ніг) більш ефективно. Крім того, вважається, що хімічна сполука ніацину, яка називається ніацинамід, допомагає вашому організму використовувати ніацин.

Цей вітамін є водорозчинним, що означає, що ваше тіло не може зберігати його, і вам потрібно постійно поповнювати запаси. Він також має вирішальне значення для генетичної стабільності, оскільки відіграє важливу роль у відновленні та реплікації ДНК.

Ніацин, що міститься в цій добавці, рідше викликає припливи та почервоніння обличчя. Це також може допомогти збільшити рухливість суглобів, завдяки тому, що ніацин покращує силу м’язів і зменшує втому суглобів і м’язів; це особливо очевидно при щоденному прийомі в регулярних дозах. Ще однією перевагою прийому добавок ніацину є їх протизапальні властивості. Protocol for Life Balance Flush-Free Niacin також корисний завдяки своїм детоксикаційним властивостям, а також здатності сприяти утворенню соляної кислоти в шлунку, гормонів надниркових залоз і статевих гормонів.

Кожна вегетаріанська капсула не містить штучних барвників, консервантів, кукурудзи, яєць, глютену, натрію, сої, цукру, пшениці та дріжджів. Рекомендована доза - одна капсула на день під час їжі. Для більш інтенсивного використання проконсультуйтеся з лікарем щодо прийому однієї або двох капсул Flush-Free Niacin 500 мг двічі на день. Кожна пляшка містить 90 капсул‚ що становить приблизно тримісячний запас.

Protocol For Life Balance пропонує лише найякісніші добавки, що дозволяє ефективно підтримувати міцне здоров’я. Ця компанія прагне спростити життя лікарів і пацієнтів.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 рослинна капсула Кількість на порцію / Ніацин (З 640 мг інозитолу гексанікотинату) (вітамін B3) 500 мг / 2500% інозиту (З 640 мг інозитолу гексанікотинату) 135 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза (капсула), стеаринова кислота (рослинне джерело), ​​стеарат магнію (рослинне джерело), ​​рисове борошно та діоксид кремнію. Не виготовлено з інгредієнтів із пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени. Без ГМО / Веганський / Вегетаріанський.

Дозування

Приймати по 1 капсулі щодня за потреби, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо у вас є захворювання печінки, виразки (в минулому або наявні), подагру, захворювання жовчного міхура або ви вживаєте алкоголь, не приймайте високі дози ніацину, окрім як за рекомендацією лікаря. Високі дози ніацину можуть взаємодіяти зі статинами та перешкоджати всмоктуванню тетрацикліну. Якщо ви приймаєте тетрациклін, прийміть принаймні дві години до або після прийому ніацину.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ніацин (Niacin)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2052 грн
Доставлення