Super EFA Liquid Natural Strawberry, Омега 3 6 9, 200 мл

Код: 34054
Фото товару Super EFA Liquid Natural Strawberry, Омега 3 6 9, 200 мл
Фото складу Super EFA Liquid Natural Strawberry, Омега 3 6 9, 200 мл
Фото використання Super EFA Liquid Natural Strawberry, Омега 3 6 9, 200 мл
Основне фото товара Super EFA Liquid Natural Strawberry, Омега 3 6 9, 200 мл
(5)
2739 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.07.2024, без передоплати
Super EFA Liquid це унікальна суміш рибячого жиру з сардин і анчоусів, яка особливо сприяє підтримці когнітивного здоровя та функції мозку, а також підтримує ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Омега 3 6 9 200 мл

Super EFA Liquid Natural Strawberry, Омега 3 6 9, 200 мл

Опис

Super EFA Liquid — це унікальна суміш риб’ячого жиру з сардин і анчоусів, яка особливо сприяє підтримці когнітивного здоров’я та функції мозку, а також підтримує загальне здоров’я серцево-судинної системи, зокрема, знижуючи високі рівні тригліцеридів/триацилгліцеринів у сироватці крові. Super EFA Liquid містить ейкозапентаєнову кислоту (EPA) і докозагексаєнову кислоту (DHA) з олії сардин і анчоусів у співвідношенні EPA: DHA 1,4: 1, що підтримує здоров'я серцево-судинної системи. Super EFA Liquid — це полуниця з натуральним смаком. Це джерело омега-3 жирних кислот, EPA та DHA для підтримки хорошого здоров’я. Допомагає підтримувати розвиток мозку, очей і нервів у дітей до 12 років. Природне збагачення EPA та DHA: - ферментативний процес NEO-3 імітує природну систему травлення. Ефективність, стабільність і чудові смакові якості: - Чудовий натуральний смак полуниці. - Природний процес збагачення забезпечує чистіший смак. - Містить природні суміші токоферолів для підвищення стабільності. Незалежне тестування та сертифікація: - Відповідає або перевищує норми Міністерства охорони здоров'я Канади та FDA. - Переконайтеся, що вимоги щодо вмісту відповідають специфікаціям етикетки або перевищують її. Екологічно стійкий: - Регульоване рибальство партнерів і методи зменшення відходів максимізують повне використання виловленої риби.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 1-8 років 1/2 чайної ложки (2,5 мл); 9+ років: 1 чайна ложка (5 мл) Порцій в упаковці: 1-8 років: 80; 9+ років: 40 на порцію / для дорослих і підлітків 9+ років / 4-8 років / 1-3 роки Калорії 40 калорій з жиру 40 загальний жир 4,5 г / 7% / 4% / насичений жир 1 г / 4% / 2% / Холестерин 45 мг / 15% / 8% / Риб’ячий жир (анчоус і сардина) 4560 мг / / / EPA (ейкозапентаєнова кислота) 950 мг / / / DHA (докозагексаєнова) Кислота) 725 мг / / / Загальна кількість омега-3 жирних кислот 1975 мг / / / Відсотки добових норм (DV) базуються на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: натуральні ароматизатори полуниці та ванілі, натуральні суміші токоферолів.

Дозування

Дорослі та підлітки (9 років і старше): приймайте по одній чайній ложці щодня під час їжі або за рекомендацією лікаря. Діти (1-8 років): приймайте по ½ чайної ложки щодня під час їжі або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Вакуумна упаковка для вашого захисту та свіжості продукту. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення відсутнє або пошкоджене. Після відкриття зберігати в холодильнику.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега 3 6 9 (EFA Omega 3-6-9)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3169 грн
У наявності