Genestra, Super EFA Liquid Natural Orange, Омега 3 6 9, 200 мл

Код: 34018
Фото товару Genestra, Super EFA Liquid Natural Orange, Омега 3 6 9, 200 мл
Фото складу Genestra, Super EFA Liquid Natural Orange, Омега 3 6 9, 200 мл
Фото використання Genestra, Super EFA Liquid Natural Orange, Омега 3 6 9, 200 мл
Основне фото товара Genestra, Super EFA Liquid Natural Orange, Омега 3 6 9, 200 мл
(5)
2707 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.07.2024, без передоплати
Super EFA Liquid від Seroyal забезпечує унікальну та корисну суміш високоякісної рибної олії, огуречника та лляного насіння. Ви страждаєте від дисбалансу жирних кислот, необхідних для ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Омега 3 6 9 200 мл

Genestra, Super EFA Liquid Natural Orange, Омега 3 6 9, 200 мл

Опис

Super EFA Liquid від Seroyal забезпечує унікальну та корисну суміш високоякісної рибної олії, огуречника та лляного насіння. Ви страждаєте від дисбалансу жирних кислот, необхідних для здоров’я? Сприяючим фактором може бути дієта, що складається з високообробленої їжі з низьким вмістом поживних речовин, яка містить хімічні консерванти, гідрогенізовані жири та штучні наповнювачі. Сучасний напружений спосіб життя часто змушує людей відчувати, що у них немає іншого вибору. На щастя, добавки можуть допомогти подолати розрив.

Дуже багато з нас дотримуються дієт, які включають надмірну кількість гідрогенізованих жирів, таких як нездорові омега-6 жири, які містяться в кукурудзяній олії, і арахідонову кислоту. Навпаки, ви можете бути серед більшості, яка споживає занадто мало корисних для здоров’я омега-3 жирних кислот; вони найчастіше зустрічаються в морепродуктах‚ що може бути набутим смаком. Пляшка Super EFA Liquid 6,8 ​​унцій об’ємом 6,8 унцій (або 200 мілілітрів) допомагає виправити цей недолік. Користувачі хвалять цю добавку за кращий смак, ніж інші аналогічні продукти на ринку. Super EFA Liquid є винятковим джерелом олеїнової кислоти, GLA, EPA, DHA та ALA. Згідно з останніми дослідженнями, підтримка здорового рівня кожної з цих жирних кислот має вирішальне значення для здоров’я.

Риб’ячий жир, що міститься в Super EFA Liquid, забезпечує пару потужних омега-3 поліненасичених жирних кислот, відомих як DHA та EPA, обидві з яких є ключовими для збереження міцних ліпідів крові та порушення процесу перетворення потенційно шкідливих жирних кислот. у форми (такі як лейкотрієни та простагландини), які викликають біль і запалення. DHA також є критично важливим компонентом клітинних мембран‚ і має важливе значення для оптимального функціонування ваших очей і мозку. Згідно з нещодавніми висновками Управління з контролю за продуктами та ліками (FDA), збільшення споживання DHA та EPA (у зв’язку з такими добавками, як Super EFA Liquid від Seroyal), очевидно, сприяє ефективному захисту вашого організму від серцево-судинних захворювань. Є ще більш приголомшливі переваги, пов'язані з цим продуктом.

Seroyal – це фармацевтична компанія, яка вже майже 30 років прагне надавати пацієнтам найбільш натуральні доступні добавки. Seroyal пишається надійністю, якістю та стабільністю своєї продукції.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції 1-8 років: ½ чайної ложки (2,5 мл); 9+ років: 1 чайна ложка (5 мл) Порцій в упаковці 1-8 років: 80; 9+ років: 40 Кількість на чайну ложку / для дорослих і підлітків 9+ років (1 чайна ложка) / Кількість на ½ чайної ложки / для дітей 4-8 років (1/2 чайної ложки) / для дітей 1-3 років Роки (½ чайної ложки) Калорії 40 (1 чайна ложка) / 20 (½ чайної ложки) Загальний жир 4,5 г / 6%^ / 2,5 г / 3%^ / 6%^^ Насичені жири 1 г / 5%^ / 0,5 г / 3% ^ / 5%^^ Холестерин 45 мг / 15% / 25 мг / 8% / 8% Риб’ячий жир (з анчоусів і сардин) 4‚560 мг / / 2‚280 мг / / ЕПК (ейкозапентаєнова кислота) 950 мг / / 475 мг / / DHA (докозагексаєнова кислота) 725 мг / / 362,5 мг / / Загальна кількість омега-3 жирних кислот 1‚975 мг / / 987,5 мг / / Добова норма ( DV) не встановлено ^ Відсоткові добові норми (DV) базуються на дієті на 2‚000 калорій ^^ Відсоткові добові норми (DV) базуються на дієті на 1‚000 калорій. Інші інгредієнти: апельсинова олія, натуральна суміш токоферолів

Дозування

Дорослі та підлітки (9 років і старше): приймайте по 1 чайній ложці щодня під час їжі або за рекомендацією медичного працівника. Діти (1-8 років): приймайте по ½ чайної ложки щодня під час їжі або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Після відкриття зберігати в холодильнику. Зберігати в недоступному для дітей.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега 3 6 9 (EFA Omega 3-6-9)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3169 грн
У наявності