Genestra, Zinc Picolinate Formula, Піколінат Цинку, 60 капсул

Код: 33939
Фото товару Genestra, Zinc Picolinate Formula, Піколінат Цинку, 60 капсул
Фото складу Genestra, Zinc Picolinate Formula, Піколінат Цинку, 60 капсул
Фото використання Genestra, Zinc Picolinate Formula, Піколінат Цинку, 60 капсул
Основне фото товара Genestra, Zinc Picolinate Formula, Піколінат Цинку, 60 капсул
(5)
1184 грн.
Під замовлення
Якщо ви коли-небудь помічали, що деякі люди рідше хворіють на простудні захворювання та віруси та мають кращий загальний стан здоров’я, ніж інші, цьому може бути ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Піколінат Цинку 60 капсул

Genestra, Zinc Picolinate Formula, Піколінат Цинку, 60 капсул

Опис

Якщо ви коли-небудь помічали, що деякі люди рідше хворіють на простудні захворювання та віруси та мають кращий загальний стан здоров’я, ніж інші, цьому може бути просте пояснення: харчування. Те, що ви вносите у свій організм, сильно впливає на ваше імунне здоров’я, рівень енергії, процеси в організмі та навіть зовнішній вигляд вашої шкіри. Хоча ви намагаєтеся добре харчуватися, недостатній рівень певних вітамінів і мінералів може зробити ваше здоров’я менш ніж оптимальним. Цинк, наприклад, є мінералом, якого ви можете споживати недостатньо.

Дослідження показали, що цинк підтримує організм різними способами. Наприклад, це може спрацювати, щоб зробити імунну систему більш витривалою, підвищивши вашу опірність або скоротивши тривалість вірусних інфекцій, які вражають дихальну систему. Деякі наукові дослідження також показали, що цинк може допомогти вашому організму підтримувати належний рівень гормонів і роботу залоз, боротися з втомою та підтримувати оптимальну фертильність. Крім того, це може допомогти зберегти вашу шкіру здоровою та підтримати пам’ять.

Якісна добавка, як Seroyal's Zinc Picolinate Formula від Seroyal, може служити щоденним джерелом цинку, який сприяє загальному здоров'ю. Формула піколінату цинку містить цей мінерал у формі з високою біодоступністю, що означає, що організм його легко засвоює та використовує. Якщо ви приймаєте цю формулу, ви можете скористатися перевагами для здоров’я, які мінерал може принести без алергенів, наповнювачів та консервантів, які входять до складу багатьох інших добавок.

Кожна овочева капсула Zinc Picolinate Formula містить лише один активний інгредієнт: 30 мг самого цинку піколінату. Рекомендоване дозування становить одну капсулу на день під час їжі, тому кожна пляшка з 60 капсул містить двомісячний запас.

Seroyal – це фармацевтична компанія, яка вже майже 30 років прагне надавати пацієнтам найбільш натуральні доступні добавки. Seroyal пишається надійністю, якістю та стабільністю своєї продукції.

Офіційний сайт: https://www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Цинк (у вигляді цинку піколінату) 30 мг / 273% % добової норми (DV) Інші інгредієнти: Целюлоза, гіпромелоза, аскорбілпальмітат Вегетаріанська

Дозування

Приймайте по 1 капсулі щодня під час їжі за кілька годин до або після прийому ліків чи інших добавок або за рекомендацією вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, не використовуйте. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Якщо виникає нудота, біль у животі або діарея, припиніть використання. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Піколінат Цинку (Zinc Picolinate)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3095 грн.
У наявності