Douglas Laboratories, Ayur-Boswellia Serrata, Босвелія, 90 капсул

Код: 32810
Фото товару Douglas Laboratories, Ayur-Boswellia Serrata, Босвелія, 90 капсул
Фото складу Douglas Laboratories, Ayur-Boswellia Serrata, Босвелія, 90 капсул
Фото використання Douglas Laboratories, Ayur-Boswellia Serrata, Босвелія, 90 капсул
Основне фото товара Douglas Laboratories, Ayur-Boswellia Serrata, Босвелія, 90 капсул
(5)
1782 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 22.07.2024, без передоплати
Босвелія також широко відома як індійський ладан є ботанічним інгредієнтом, який часто використовують у традиційній аюрведичній медицині традиційній медицині Індії. Douglas Labs розробила капсули Ayur-Boswellia Serrata, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Босвелія 90 капсул

Douglas Laboratories, Ayur-Boswellia Serrata, Босвелія, 90 капсул

Опис

Босвелія‚ також широко відома як індійський ладан‚ є ботанічним інгредієнтом, який часто використовують у традиційній аюрведичній медицині‚ традиційній медицині Індії.

Douglas Labs розробила капсули Ayur-Boswellia Serrata, щоб надати вам потенційні переваги цієї добре використовуваної рослини. Традиційно рослинний інгредієнт у капсулах Ayur-Boswellia Serrata від Douglas Labs використовується для полегшення деяких симптомів і дискомфорту, які часто пов’язані із захворюваннями суглобів.

Цей ефект насправді може бути можливим завдяки запропонованому уявленню про те, що капсули Boswellia можуть проявляти деяку протизапальну дію на організм. Тоді це може зменшити неприємні набряки в певних суглобах; крім того, деякі дослідження та особистий досвід також показали, що босвелія може посилити приплив крові до суглобів, що, можливо, може підтримувати здоров’я хряща. Потенційно зменшуючи біль і дискомфорт у суглобах, капсули Ayur-Boswellia Serrata можуть сприяти рухливості у тих, кому важко рухатися від проблем із суглобами. Ця ботаніка також може допомогти полегшити біль і/або дискомфорт у черевній області.

Деякі дослідження також припустили, що босвелія в капсулах Ayur-Boswellia Serrata впливає на запалення товстої кишки. Це також може сприяти відтоку сечі.

Якщо ви вважаєте, що прийом капсул Ayur-Boswellia Serrata може принести користь вашому здоров’ю, проконсультуйтеся зі своїм лікарем, щоб дізнатися, які у вас є варіанти.

Ці капсули босвелії разом з усіма іншими добавками доставляються безкоштовно з PureFormulas.com!

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Кількість на порцію Екстракт Boswellia serrata ...200 мг (камедь) (стандартизовано до 65% босвеллієвої кислоти) Добова норма не встановлена ​​Містить: желатин (капсула), целюлоза та рослинний стеарат Не містить: дріжджі, пшеничний глютен, соєвий білок‚ молоко/молочні продукти‚ кукурудза‚ натрій‚ цукор‚ крохмаль‚ штучні барвники‚ консерванти чи ароматизатори

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 1 капсулі двічі на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Босвелія (Boswellia)
Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH, Убіхінол, 30 капсул
(5)
3674 грн
У наявності