Pure Encapsulations, l-Carnosine, L-Карнозин, 120 капсул

Код: 32544
Фото товару Pure Encapsulations, l-Carnosine, L-Карнозин, 120 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, l-Carnosine, L-Карнозин, 120 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, l-Carnosine, L-Карнозин, 120 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, l-Carnosine, L-Карнозин, 120 капсул
(5)
7694 грн.
Під замовлення
Ваші м’язи та нерви містять сполуку під назвою l-карнозин. Ця сполука є комбінацією двох амінокислот: гістидину та аланіну. l-карнозин може служити антиоксидантом, захищаючи клітини в ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations L-Карнозин 120 капсул

Pure Encapsulations, l-Carnosine, L-Карнозин, 120 капсул

Опис

Ваші м’язи та нерви містять сполуку під назвою l-карнозин. Ця сполука є комбінацією двох амінокислот: гістидину та аланіну. l-карнозин може служити антиоксидантом, захищаючи клітини в усьому тілі, поглинаючи вільні радикали. Крім того, це може допомогти підтримувати активність антиоксидантного ферменту супероксиддисмутази (СОД). Потенційна підтримка карнозином функціонування печінки також може сприяти детоксикації.

На жаль, рівень карнозину може природним чином знижуватися в процесі старіння. Така добавка, як л-карнозин, може підвищити ваш рівень для підтримки загального здоров’я. Це може підтримувати здоров’я ваших нейронів, допомагаючи підтримувати метаболізм пептидів у мозку, що може підтримувати когнітивне функціонування.

З точки зору здоров’я серцево-судинної системи, l-карнозин може захистити клітини вашого серця. Це тому, що він має мембраностабілізуючі властивості, які можуть сприяти здоровій активності лактатдегідрогенази.

Нарешті, l-карнозин може сприяти фізичній працездатності, оскільки значна його частина міститься в м’язах. Це може сприяти покращенню високоінтенсивних вправ або тренувань.

Приймайте від однієї до трьох капсул на день, розділивши дози між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки 120 капсул l-карнозину має вистачити від півтора до чотирьох місяців.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / L-карнозин (бета-аланіл-1-гістидин) 500 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-3 капсули на день, розділивши дози між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Карнозин (L-Carnosine)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності