Klaire Labs SFI, Magnesium Citrate, Цитрат Магнію, 90 капсул

Код: 32420
Фото товару Klaire Labs SFI, Magnesium Citrate, Цитрат Магнію, 90 капсул
Фото складу Klaire Labs SFI, Magnesium Citrate, Цитрат Магнію, 90 капсул
Фото використання Klaire Labs SFI, Magnesium Citrate, Цитрат Магнію, 90 капсул
Основне фото товара Klaire Labs SFI, Magnesium Citrate, Цитрат Магнію, 90 капсул
1094 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Старіння не означає, що ви постійно відчуваєте млявість і втому. Замість старіння це може бути лише ознаками нестачі магнію. Вегетаріанські капсули з цитратом магнію від ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI Цитрат Магнію 90 капсул

Klaire Labs SFI, Magnesium Citrate, Цитрат Магнію, 90 капсул

Опис

Старіння не означає, що ви постійно відчуваєте млявість і втому. Замість старіння це може бути лише ознаками нестачі магнію. Вегетаріанські капсули з цитратом магнію від Klaire Labs забезпечують потужну суміш цитрату магнію та кальцію для підвищення рівня енергії.

Магній міститься в кожній клітині людського тіла‚ і відіграє життєво важливу роль у виробництві енергії. Цей важливий мінерал бере участь у більш ніж 300 ферментативних процесах; магній також необхідний для збереження здорової щільності кісткової тканини та здоров’я серця. Це на додаток до інших біологічних функцій, включаючи нервову провідність, передачу метильної групи, скорочення м’язів та процес перетворення піридоксину на піридоксаль-5'-фосфат (активну форму вітаміну B-6).

Більшість дорослих не отримують рекомендованої добової кількості кальцію (від 1‚000 до 1‚200 мг); але це необхідно для нормального функціонування організму. З цієї причини багато лікарів пропонують приймати добавки кальцію, такі як цитрат кальцію, що міститься в цитраті магнію від Klaire Labs. Організм людини використовує кальцій, щоб підтримувати ваші зуби та кістки міцними та здоровими. Важливий мінерал також сприяє сильній передачі нервових сигналів, розслабленню, здоровому функціонуванню серцево-судинної системи та скороченню м’язів. Підвищення рівня кальцію за допомогою добавки може полегшити симптоми передменструального синдрому (ПМС) у жінок.

Ті, хто вживає магнієві добавки, такі як Magnesium Citrate від Klaire Labs, часто повідомляють про загальне покращення здоров’я: загальні покращення включають глибший і спокійніший сон, а також вкрай необхідне полегшення від судом. Кожна пляшка Magnesium Citrate від Klaire Labs містить 90 вегетаріанських капсул. Спробуйте цю добавку сьогодні‚ і знову почніть жити енергійно!

Klaire Labs є лідером у постачанні гіпоалергенних пробіотиків і вже більше 40 років обслуговує медичних працівників. Його добавки не містять глютену та молочних продуктів. Компанія регулярно співпрацює з дослідниками та клініцистами, щоб розробити продукти, ідеальні для пацієнтів, які потребують підтримки шлунково-кишкового тракту.

Офіційний сайт: https: //klaire.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Магній (у вигляді комплексу цитрату магнію) 150 мг / 36% Інші інгредієнти: Вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза‚ вода) і аскорбілпальмітат. Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця, глютен, соєві боби та дріжджі. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Виробляється відповідно до суворої системи управління якістю відповідно до належної виробничої практики (GMP) і сертифікатів якості третьої сторони.

Дозування

По 1 капсулі від 1 до 3 разів на день або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігайте в прохолодному та сухому місці (59°F - 85°F) подалі від прямого світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Цитрат Магнію (Magnesium Citrate)
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1129 грн
Доставлення
Saccharomyces Boulardii 3 Billion, Сахароміцети буларді, 60 ка...
(5)
2240 грн
Доставлення