Pure Encapsulations, Magnesium Citrate, Цитрат Магнію, 180 капсул

Код: 31728
Фото товару Pure Encapsulations, Magnesium Citrate, Цитрат Магнію, 180 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Magnesium Citrate, Цитрат Магнію, 180 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Magnesium Citrate, Цитрат Магнію, 180 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Magnesium Citrate, Цитрат Магнію, 180 капсул
1965 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
У цій харчовій добавці ви знайдете 150 міліграмів цитрату магнію та 11 міліграмів вітаміну С у кожній рослинній капсулі, яку легко проковтнути. Що таке цитрат магнію? ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Цитрат Магнію 180 капсул

Pure Encapsulations, Magnesium Citrate, Цитрат Магнію, 180 капсул

Опис

У цій харчовій добавці ви знайдете 150 міліграмів цитрату магнію та 11 міліграмів вітаміну С у кожній рослинній капсулі, яку легко проковтнути.

Що таке цитрат магнію?

Цитрат магнію є одним із найбільш біодоступних хелатів магнію (інші включають аспірат, цитрат/малат і гліцинат), які підтримують метаболізм і використання багатьох інших необхідних поживних речовин. Магній також відіграє важливу роль у багатьох ферментативних і фізіологічних функціях, включаючи роботу серця, нервово-м’язові скорочення та регулювання кислотно-лужного балансу в організмі. Разом з іншими мінералами магній використовується організмом для відновлення лужного стану, коли він переживає періоди надлишкової кислотності. Кислотність або ацидоз може бути спричинений впливом токсинів або поганою дієтою (з високим вмістом кислих продуктів).

Як організм використовує магній

Організм використовує магній (та інші мінерали) для метаболізму макроелементів, виробництва енергії та ефективного використання фосфору, кальцію, натрію та калію. Цей важливий мінерал також допомагає організму використовувати вітаміни C і E (які є потужними антиоксидантами) і вітаміни B-комплексу (які відіграють велику нейрозахисну роль).

Побудова міцних кісток: крім вітаміну D, кальцію та фосфору, магній необхідний для підтримки здоров’я кісток. Одне дослідження, в якому взяли участь понад 2 тисячі людей похилого віку, показало, що більш високе споживання магнію було безпосередньо пов’язане з підвищенням мінералізації кісток у деяких людей.

Здоров’я серця: хоча магній добре відомий своєю роллю у здоров’ї кісток, магній також забезпечує широкий спектр підтримки серцево-судинної системи. Він підтримує функцію артерій, метаболізм С-реактивного білка, метаболізм ліпідів і функцію ендотелію. Огляд 20 різних рандомізованих досліджень показує, що магній також може сприяти здоровій систолічній і діастолічній функції, тобто він може допомогти організму нормалізувати артеріальний тиск. Крім того, відомо, що магній сприяє здоровому метаболізму глюкози. Одне дослідження, яке тривало 15 років і в якому взяли участь понад 4‚500 молодих людей, показало, що більш високе споживання магнію може бути пов’язане зі здоровою серцево-судинною функцією та використанням глюкози.

На додаток до всіх переваг, перерахованих вище, магній також відіграє важливу роль у роботі м’язів, комфорті судин черепа та настрої. Відомо, що він має заспокійливу дію.

Звідки береться цитрат магнію?

Магній природним чином походить із вапняку. Цитрат отримують ферментацією кукурудзяної декстрози. Інші форми біодоступного магнію (аспартат, гліцинат і малат) є синтетичними. Аскорбілпальмітат отримують шляхом ферментації пальмової олії та кукурудзяної декстрози.

Дефіцит магнію

Оскільки магній у великій кількості міститься в листових зелених овочах, справжній дефіцит магнію зустрічається рідко. Однак особам, які страждають на розлади мальабсорбції, рекомендується приймати добавки, щоб отримати достатню кількість магнію в своєму раціоні. Крім того, оскільки магній використовується організмом для відновлення кислотно-лужного балансу, тим, хто дотримується надто кислої дієти, слід розглянути можливість прийому добавок цитрату магнію, який міститься в цій добавці від . Побічні ефекти від прийому магнію надзвичайно рідкісні, оскільки організм природним чином позбавляється від надлишку магнію.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 180 Кількість на порцію / Магній (у вигляді цитрату магнію) 150 мг / 36% Інші інгредієнти: Вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат. Без глютену / ГМО / Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-4 капсули в день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Цитрат Магнію (Magnesium Citrate)