Douglas Laboratories, Zinc Picolinate, Піколінат Цинку, 100 капсул

Код: 31633
Фото товару Douglas Laboratories, Zinc Picolinate, Піколінат Цинку, 100 ка...
Фото складу Douglas Laboratories, Zinc Picolinate, Піколінат Цинку, 100 ка...
Фото використання Douglas Laboratories, Zinc Picolinate, Піколінат Цинку, 100 ка...
Основне фото товара Douglas Laboratories, Zinc Picolinate, Піколінат Цинку, 100 ка...
(5)
1258 грн.
Під замовлення
Шукаєте добавку цинку? Спробуйте Zinc Picolinate Capsules від Douglas Labs‚ харчову добавку, розроблену на основі легкозасвоюваної форми цього важливого мікроелемента.Коли цинк називають незамінним мікроелементом, це ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Піколінат Цинку 100 капсул

Douglas Laboratories, Zinc Picolinate, Піколінат Цинку, 100 капсул

Опис

Шукаєте добавку цинку? Спробуйте Zinc Picolinate Capsules від Douglas Labs‚ харчову добавку, розроблену на основі легкозасвоюваної форми цього важливого мікроелемента.

Коли цинк називають незамінним мікроелементом, це означає, що організму потрібна його дуже невелика кількість; однак, все ще надзвичайно важливо, щоб ми отримували його, оскільки багато важливих функцій і процесів організму певним чином залежать від цинку. Ось чому Douglas Labs розробила капсули піколінату цинку як добавку, яку легко приймати один раз на день.

Ви можете бути знайомі з цинком, оскільки його найчастіше пропонують як засіб для зміцнення імунної системи, особливо в сезон застуди та грипу. Цілком ймовірно, що це можливо, тому що здоровий рівень цинку може підтримувати поділ клітин, що є важливим для відповіді нашої імунної системи на загрози. Таким чином, підтримуючи свій організм капсулами піколінату цинку, ви можете покращити імунітет.

Також було припущено, що здорова функція наших очей може залежати від присутності цинку в нашому організмі. Це було припущення, оскільки наші очі мають високі концентрації необхідного мікроелемента.

Отже, якщо ви шукаєте добавку цинку для підтримки цих функцій, пов’язаних зі здоров’ям, а також для запобігання дефіциту цинку, поговоріть зі своїм лікарем, щоб дізнатися, чи підходять вам капсули піколінату цинку Douglas Labs.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http://www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції 1 капсула Порції в упаковці 100 Кількість на порцію...... цинку (з 250 мг комплексу піколінатної кислоти цинку)............ .......50 мг..............333% Інші інгредієнти: целюлоза, желатин (капсула) і рослинний стеарат. Цей продукт НЕ містить дріжджів, пшеничного глютену, соєвого білка, молока/молочних продуктів, кукурудзи, натрію, цукру, крохмалю, штучних барвників, консервантів або ароматизаторів.

Дозування

Одна таблетка на день як дієтична добавка або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Піколінат Цинку (Zinc Picolinate)
Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH with VESIsorb, Убіхінол, 30...
(5)
4114 грн.
У наявності