NAC 900 mg, NAC N-Ацетил-L-Цистеїн, 240 капсул

Код: 31550
Фото товару NAC 900 mg, NAC N-Ацетил-L-Цистеїн, 240 капсул
Фото складу NAC 900 mg, NAC N-Ацетил-L-Цистеїн, 240 капсул
Фото використання NAC 900 mg, NAC N-Ацетил-L-Цистеїн, 240 капсул
Основне фото товара NAC 900 mg, NAC N-Ацетил-L-Цистеїн, 240 капсул
(5)
5255 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.07.2024, без передоплати
Те, що щось безкоштовно, не обовязково означає, що ви цього хочете. Вільні радикали є руйнівними хімічними речовинами, повязаними зі старінням і небезпекою для навколишнього середовища, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations NAC N-Ацетил-L-Цистеїн 240 капсул

NAC 900 mg, NAC N-Ацетил-L-Цистеїн, 240 капсул

Опис

Те, що щось безкоштовно, не обов’язково означає, що ви цього хочете. Вільні радикали є руйнівними хімічними речовинами, пов’язаними зі старінням і небезпекою для навколишнього середовища, як-от забруднення та токсичні хімікати для чищення. Ви не можете повністю уникнути вільних радикалів у своїй системі, але антиоксиданти можуть боротися з їх впливом і довше залишати вас молодими.

NAC (N-ацетил-1-цистеїн) — це амінокислота — компонент білків, — яка шукає та знищує вільні радикали, посилює імунну відповідь і підтримує відновлення клітин у ваших легенях. NAC працює в дихальній системі, захоплюючи інвазивні частки та токсини. Потім він розріджує зібраний слиз, щоб полегшити дихальній системі усунення та видалення цих небезпечних загроз для її функціонування.

N-ацетил-1-цистеїн також відіграє роль у складному процесі очищення організму від надлишку або токсичних металів. Ця речовина сприяє зв’язуванню та виведенню надлишку ртуті та кадмію, які можуть накопичуватися у печінці та нирках. Коли ви можете детоксикувати свою систему і дихати легше, ваша імунна система може краще боротися з інфекцією та наслідками старіння.

NAC 900 мг забезпечує високоефективну сполуку амінокислоти N-ацетилцистеїну для ізоляції та усунення вільних радикалів і токсичних металів разом із вітаміном С для посилення імунної відповіді.

Використовуйте цю добавку для детоксикації, покращення ємності та функції легенів або як профілактичний захід для підтримки вашої імунної системи у відмінній формі.

Зверніться до свого медичного працівника, щоб дізнатися більше про те, що NAC може зробити для підтримки вашого здорового способу життя та добробуту, а також щодо рекомендованої дози.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 240 Кількість на порцію / N-ацетил-L-цистеїн (вільна форма) 900 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: аскорбілпальмітат‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-2 капсули в день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Стійкий до втручання. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
NAC N-Ацетил-L-Цистеїн (NAC N-Acetyl-L-Cysteine)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності