Pure Encapsulations, NAC N-Acetyl, 180 Capsules, 1 шт

Код: 31581
Фото товару Pure Encapsulations, NAC N-Acetyl, 180 Capsules, 1 шт
Фото складу Pure Encapsulations, NAC N-Acetyl, 180 Capsules, 1 шт
Фото використання Pure Encapsulations, NAC N-Acetyl, 180 Capsules, 1 шт
Основне фото товара Pure Encapsulations, NAC N-Acetyl, 180 Capsules, 1 шт
(5)
3384 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.07.2024, без передоплати
Коли ваші легені містять надмірну кількість слизу, це може викликати дискомфорт. Іноді через його товщину важко відкашлятися та полегшити симптоми. NAC N-ацетил-1-цистеїн може допомогти вам ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations 180 Capsules 1 шт

Pure Encapsulations, NAC N-Acetyl, 180 Capsules, 1 шт

Опис

Коли ваші легені містять надмірну кількість слизу, це може викликати дискомфорт. Іноді через його товщину важко відкашлятися та полегшити симптоми. NAC (N-ацетил-1-цистеїн) може допомогти вам вирішити цю проблему. Він містить N-ацетил-l-цистеїн‚ який отримують з амінокислоти (компонента білка) під назвою L-цистеїн‚ і має різні переваги для здоров’я. Однією з речей, для якої він корисний, є розрідження слизу в легенях, щоб вам було легше виводити його. Його часто використовують люди з хронічним бронхітом.

N-ацетил-1-цистеїн також можна використовувати для ряду інших станів. Його зазвичай використовують для полегшення симптомів, пов’язаних із болем у грудях, вушними інфекціями, хронічною втомою та ускладненнями, пов’язаними з діалізом нирок. Дослідження показали, що NAC також може детоксикувати організм шляхом видалення важких металів, таких як ртуть і кадмій, які можуть накопичуватися в нирках і печінці.

На додаток до N-ацетил-1-цистеїну, NAC також містить вітамін С, поживну речовину, необхідну для підтримки здорової імунної системи, а також зменшує закладеність грудей.

Одна пляшка NAC 600 мг забезпечує 180 рослинних капсул‚ яких має вистачити щонайменше на два місяці при рекомендованій дозі від однієї до трьох капсул на день. Приймайте цю добавку розділеними дозами між прийомами їжі.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 180 Кількість на порцію / N-ацетил-L-цистеїн (у вільній формі) 600 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-3 рази на день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
NAC N-Ацетил-L-Цистеїн (NAC N-Acetyl-L-Cysteine)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності