Calcium with Vitamin D3, Кальцій та вітамін D3, 180 капсул

Код: 31544
Фото товару Calcium with Vitamin D3, Кальцій та вітамін D3, 180 капсул
Фото складу Calcium with Vitamin D3, Кальцій та вітамін D3, 180 капсул
Фото використання Calcium with Vitamin D3, Кальцій та вітамін D3, 180 капсул
Основне фото товара Calcium with Vitamin D3, Кальцій та вітамін D3, 180 капсул
1901 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.10.2024, без передоплати
Кальцій з вітаміном D3 забезпечує необхідний мінерал кальцію та корисний вітамін D-3 в одній зручній рослинній капсулі. Дослідження показали, що значна частина дорослих американців не може ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Кальцій та вітамін D3 180 капсул

Calcium with Vitamin D3, Кальцій та вітамін D3, 180 капсул

Опис

«Кальцій з вітаміном D3 забезпечує необхідний мінерал кальцію та корисний вітамін D-3 в одній зручній рослинній капсулі.

Дослідження показали, що значна частина дорослих американців не може отримати достатньої кількості кальцію у своєму раціоні. Рекомендована добова норма (RDA) кальцію для кожного старше восьми років становить від 1000 до 1200 мг на день. Оскільки молочні продукти часто є найпоширенішим джерелом мінералу, дефіцит кальцію зазвичай ще більш поширений серед вегетаріанців і веганів. З цієї причини багато лікарів радять пацієнтам почати приймати добавки кальцію. Швидке порівняння багатьох добавок кальцію, доступних на ринку, чітко виявить очевидні відмінності, і Кальцій з вітаміном D3, очевидно, є найкращим вибором.

Організм людини використовує кальцій, щоб зберегти здоров’я та міцність ваших зубів і кісток. Кальцій також бере участь у передачі нервових сигналів, правильній роботі серця та скороченні м’язів, а також у розслабленні. Добавки допомагають підвищити рівень кальцію, а також можуть діяти для запобігання або лікування певних станів здоров’я: вони включають високий кров’яний тиск, остеопороз, рахіт, передменструальний синдром, високий рівень холестерину, ожиріння та гіпопаратиреоз — стан, що характеризується аномально низьким рівнем паращитовидних залоз. гормон. Проводяться постійні дослідження інших потенційних переваг.

Вітамін D-3 відіграє важливу роль у підтримці здорового рівня кальцію в крові; фактично, він транспортує кальцій із кісток у кровотік відповідно до потреби. Вітамін D визнано важливим для здоров'я кісток і зубів. D-3 - це форма вітаміну, яка зазвичай використовується в добавках. Він діє як гормон, що регулює метаболізм кальцію та кісток. Адекватна кількість вітаміну D має вирішальне значення для забезпечення достатнього засвоєння кальцію та підтримки високого рівня кальцію в плазмі. Крім того, дослідження показують, що активований вітамін D може перешкоджати росту ракових клітин.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) (D3) 10 мкг (400 МО) 50% кальцію (у вигляді цитрату/малату кальцію) 450 мг / 35% % добової норми (DV) Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат Без глютену / Без ГМО / Гіпоалергенний / Зроблено в США

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 3 капсули 1-2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій та вітамін D3 (Calcium & Vitamin D3)