Pure Encapsulations, Magnesium Powder, Магній, 107 г

Код: 31486
Фото товару Pure Encapsulations, Magnesium Powder, Магній, 107 г
Фото складу Pure Encapsulations, Magnesium Powder, Магній, 107 г
Фото використання Pure Encapsulations, Magnesium Powder, Магній, 107 г
Основне фото товара Pure Encapsulations, Magnesium Powder, Магній, 107 г
1793 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Магній взаємодіє з іншими поживними речовинами, такими як кальцій і вітамін D, для побудови та підтримки кісткової маси, підтримуючи процес мінералізації кісток. Підтримуючи міцність кісток, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Магній 107 г

Pure Encapsulations, Magnesium Powder, Магній, 107 г

Опис

Магній взаємодіє з іншими поживними речовинами, такими як кальцій і вітамін D, для побудови та підтримки кісткової маси, підтримуючи процес мінералізації кісток. Підтримуючи міцність кісток, ви зменшите ймовірність їх ламання та зашкодите вам у повсякденному житті. Особливо коли ви старієте, магній може допомогти уповільнити нормальну втрату кісткової речовини з віком.

Хороші дієтичні джерела магнію включають зелені листові овочі, нежирне м’ясо, цільні зерна, бобові та горіхи. Однак порошок магнію – це зручний спосіб забезпечити достатнє споживання цього мінералу без жодних підсолоджувачів. Ця порошкоподібна добавка забезпечує високо біодоступну форму магнію, яка легше засвоюється людським організмом.

Це також суттєво підтримує ваше серце та загальну серцево-судинну систему, а також нервову систему. Порошок магнію допомагає функціонувати вашим артеріям, а також сприяє нормальному функціонуванню ліпідів і глюкози.

Крім того, порошок магнію може підтримувати роботу ваших м’язів. Як наслідок, він може служити чудовим доповненням до будь-якого режиму тренувань або силових тренувань. Насправді він бере участь у більш ніж 300 ферментативних процесах (включаючи проведення нервових імпульсів і скорочення м’язів) завдяки своїй здатності транспортувати кальцій і калій між клітинними мембранами. Дефіцит може сприяти таким симптомам, як втома або м’язові судоми.

Приймайте по одній мірній ложці один або два рази на день розділеними дозами під час їжі. Змішайте порошок з вісьмома унціями води; оскільки він не має запаху, ви також можете спробувати змішати його з соком на свій вибір. Кожна мірна ложка містить 250 міліграмів цитрату магнію, який є однією з форм, яка найлегше засвоюється. Кожного контейнера Pure Encapsulation' Magnesium Powder має вистачити приблизно на один-два місяці.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (приблизно 1,7 грама) Порції в упаковці: приблизно 60 Кількість на порцію / Магній (у вигляді цитрату магнію) 250 мг / 63% Виготовлено та виготовлено з метою уникнення: штучних добавок, алергенів, забруднювачів навколишнього середовища або доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 мірній ложці 1-2 рази на день під час їжі, змішавши з 8 унціями води.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Примітка: упаковано за вагою, а не за обсягом. Може виникнути осідання.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Магній (Magnesium)