Life Extension, ComfortMAX, Підтримка пам'яті та уваги, 60 капсул

Код: 26471
Основне фото товара Life Extension, ComfortMAX, Підтримка пам'яті та уваги, 60 капсул
(5)
1997 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 17.07.2024, без передоплати
30 вегетаріанських таблеток для прийому зранку. 30 вегетаріанських таблеток для прийому ввечері. Без глютену. Сертифікат Non-GMO LE Certified. Дієтична добавка. Добавка для прийому двічі на день у зручній блістерній упаковці. Просто ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.15 кг

Life Extension Підтримка пам'яті та уваги 60 капсул

Life Extension, ComfortMAX, Підтримка пам'яті та уваги, 60 капсул

Опис

ComfortMAX містить два ефективні інгредієнти: пальмітоїлетаноламід (ПЕА) та хонокіол, сполуку, отриману з кори магнолії. Інгредієнти ComfortMAX сприяють комфорту нервової системи двома окремими, але взаємодоповнювальними способами, допомагають зменшити нервовий дискомфорт.

Причини фізичного дискомфорту можуть бути різними, але не його симптоми. Саме тому ми створили ComfortMAX.

Переваги ComfortMAX

За даними Національного інституту здоров'я, майже 25 мільйонів американців щодня відчувають дискомфорт. Такий дискомфорт може вплинути на настрій, рухливість та якість життя. Причини фізичного дискомфорту можуть бути різними, але не його симптоми. Наші периферичні нерви відповідають за доставку сенсорної інформації (свербіж, зміна температури, фізичний тиск тощо) у мозок. І ось тут на допомогу приходить ComfortMAX.

Пальмітоілетаноламід (PEA)

Пальмітоїлетаноламід (ПЕА) — це унікальний вид жирних кислот, що зменшує дискомфорт. Ваш організм природним чином виробляє ПЕА в рамках нормальної запальної й імунної реакції. Фактично, ПЕА пригнічує секрецію сполук з опасистих клітин, одного з видів лейкоцитів. З часом кількість опасистих клітин зменшується, що змушує опасисті клітини, що залишилися, працювати інтенсивніше.

Це може зробити їх дуже чутливими, активізуючи процеси, пов'язані з нервовим дискомфортом. Пригнічуючи сполуки, що виділяються опасистими клітинами, ПЕА сприяє природній реакції організму на дискомфортні нервові подразники на клітинному рівні.

Ефективність ПЕА була продемонстрована у багатьох клінічних дослідженнях. У випадковому контрольованому дослідженні за участю 636 пацієнтів протягом трьох тижнів щоденний прийом 600 мг ПЕА значно покращив показники відносного комфорту й якості життя. У меншому випадковому контрольованому дослідженні пацієнти повідомили, що при прийомі протягом двох тижнів ПЕА перевершує стандартні заходи щодо усунення дискомфорту.

Хонокіол

Хонокіол — це сполука лігнану природного походження, отримана з кількох видів магнолії, багато з яких століттями використовувалися у традиційній азіатській медицині. Наразі вчені виявляють, що хонокіол корисний для здоров'я нервової системи.

Доведено, що хонокіол підтримує «заспокійливі» рецептори ГАМК у мозку, що, у свою чергу, допомагає полегшити дискомфорт. Крім того, хонокіол швидко потрапляє в мозок у моделях на тваринах, що робить його ідеальним інгредієнтом для здоров'я нервової системи та комфорту.

Інноваційна формула для прийому вдень та ввечері

ComfortMAX розроблений для прийому двічі на день, по одній таблетці вранці та ввечері, безпосередньо перед сном, для денної та нічної підтримки. Кожна упаковка ComfortMAX розрахована на 30-денний курс.

Використання

Прочитайте всю коробку та уважно дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) таблетку вранці та одну (1) таблетку ввечері перед сном або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Для прийому зранку

Мікрокристалічна целюлоза, кроскармелоза натрію, гідроксипропілметилцелюлоза, діоксид кремнію, стеаринова кислота, рослинний стеарат, мальтодекстрин, гліцерин.

Для прийому ввечері

Мікрокристалічна целюлоза, кроскармелоза натрію, гідроксипропілметилцелюлоза, діоксид кремнію, стеаринова кислота, рослинний стеарат, мальтодекстрин, гліцерин, екстракт спіруліни (барвник).

AM
Склад:
Розмір порції: 1 ранкова вегетаріанська таблетка (біла)
Кількість речовини у порції% добової норми
Кальцій (у вигляді карбонату кальцію)60 мг5%
Пальмітоілетаноламід (PEA)600 мг
Денна цінність не встановлена.
PM
Склад:
Розмір порції: вегетаріанська таблетка (синя) 1 PM
Кількість речовини у порції% добової норми
Кальцій (у вигляді карбонату кальцію)30 мг2%
Пальмітоілетаноламід (PEA)600 мг
Хонокіол [з екстракту магнолії (кори)]180 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка мозку (Memory Focus Brain)