Seeking Health, ProBiota Bifido, Пробіотики ПроБіота, 60 капсул

Код: 21398
Основне фото товара Seeking Health, ProBiota Bifido, Пробіотики ПроБіота, 60 капсул
(5)
2398 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Покращена форма тепер включає 7 штаммоспецифічних пробіотиків, що забезпечують 12 мільярдів КУО на капсулу без інуліну для підтримки тих, хто чутливий до пребіотиків, плюс кислотостійка ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.09 кг

Seeking Health Пробіотики ПроБіота 60 капсул

Seeking Health, ProBiota Bifido, Пробіотики ПроБіота, 60 капсул

Покращена форма: тепер включає 7 штаммоспецифічних пробіотиків, що забезпечують 12 мільярдів КУО на капсулу без інуліну для підтримки тих, хто чутливий до пребіотиків, плюс кислотостійка капсула для захисту живих пробіотиків для доставки в товсту кишку.

Ключові переваги та дії

Пробіотики не постачаються з льодом, оскільки вони протестовані на здатність витримувати високу температуру до 104 градусів без втрати активності.

ProBiota Bifido від Seeking Health містить 12 мільярдів КУО семи ретельно вивчених штамів Bifidobacterium, які знаходяться в основному в слизовій оболонці біля кінця тонкої кишки, а також у товстій кишці та сечостатевих шляхах. Ці специфічні штами Bifidobacterium можуть допомогти в або шкідливі бактерії та виробляючи оцтову та молочну кислоти, які можуть допомогти придушити зростання ворожої флори. Іноді говорять, що здоров'я імунної системи починається в кишечнику. Спеціальні тканини кишечника складають більше 60% загальної імунної підтримки організму. . Ці види пробіотиків також можуть підтримувати імунну систему, конкуруючи з небажаними або шкідливими бактеріями за поживні речовини та простір для колонізації. ProBiota Bifido міститься в кислотостійких капсулах для оптимальної доставки в товсту кишку і не містить пребіотиків для підтримки тих, хто чутливий до специфічних крохмалів та волокон. Оскільки цей продукт складається виключно з біфідобактерій, він може бути ідеальним для тих, хто турбується про потенційного гістаміну. Продукуюча активність деяких штамів бактерій Lactobacillus. Тим, хто віддає перевагу пробіотикам широкого спектру дії, включаючи штами Lactobacillus, рекомендуємо наші капсули або порошок ProBiota 12 .

Підходить для веганів та вегетаріанців

без:

Молоко, Яйце, Риба, Молюски, Деревні горіхи, Арахіс, Пшениця, Глютен, Соя, Штучні консерванти

Пропоноване використання

Приймати по 1 капсулі на день під час їжі або без неї, в ідеалі після останнього прийому їжі на день або за вказівкою лікаря. Капсули можна розібрати, а поживні речовини приймати окремо.

Попередження

Дітям, вагітним або жінкам, що годують, перед застосуванням слід проконсультуватися зі своїм лікарем. Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка для повної пляшки пошкоджена або відсутня .

1. Для кого призначено Probiota Bifido?

Цей продукт ідеально підходить для всіх, хто реагує на гістамін-продукувальну активність штамів Lactobacillus або шукає лише штами біфідобактерій.

Тим, хто віддає перевагу пробіотікам широкого спектра дії, можна спробувати Пробіота 12.

Обов'язково проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж розглядати можливість використання цього продукту, особливо якщо у вас є проблеми зі здоров'ям або захворювання, які потребують лікування, або якщо ви вагітні або годуєте груддю.

2. Як мені приймати Пробіота Біфідо?

Приймайте по 1 капсулі на день під час їжі або за вказівкою лікаря. Капсули можна розібрати, а поживні речовини приймати окремо.

3. Навіщо потрібен кожен інгредієнт Probiota Bifido?

Bifidobacterium bifidum, bifidobacterium longum, bifidobacterium lactis, bifidobacterium breveПідтримує здорові бактерії мікробіоми.

Інші інгредієнти, які містяться в цьому продукті, включають:

4. З яких інгредієнтів одержують Probiota Bifido?

Усі інгредієнти одержані з природних мікроорганізмів.

5. Чи містить Probiota Bifido глютен, сою чи злаки?

Probiota Bifido не містить глютену або соєвих інгредієнтів, проте кінцевий продукт не тестується на відсутність глютену або сої. Не містить зернових інгредієнтів.

6. Чи не містить Probiota Bifido ГМО?

Цей продукт містить генетично модифікованих інгредієнтів, але кінцевий продукт не тестується.

7. Чи є Пробіота Біфідо вегетаріанцем/веганом?

Цей продукт підходить як вегетаріанцям, так і веганам.

8. Які можливі взаємодії чи побічні ефекти під час використання Probiota Bifido?

Побічні ефекти цієї формули можуть включати, але не обмежуються:

Якщо ви вважаєте, що ви відчуваєте будь-які побічні реакції, негайно зверніться до свого лікаря і припиніть використання. Кожна людина може по-різному реагувати на будь-який продукт або добавку. Ми завжди рекомендуємо вам проконсультуватися зі своїм лікарем, перш ніж розглядати можливість використання цієї або будь-якої добавки, особливо під час вагітності або годування груддю.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Біфідобактерії (Bifidobacterium)